2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 189 پست
شما خانمها همتون اینحورین حتی بهترین شوهر دنیا هم نصیبتون بشه باز چشمتون دنبال بهتر میگرده 😑

جمع نبندین 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسشو بذار نترس اونا همه شبیه همن شناسایی نمیشی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂� ...

😂😂😂😂میگه آدرس خیابون و بگم شناسایی میشم انگار الان سوار هواپیما سدیم دربست داریم میریم چین خونشون 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

درسته🥲

همیشه وقتی نعمتها واست عادی میشن به روزایی فکر کن که اون نعمتهارو نداشتی،اونوقت شکرگزار خواهی بود و بیشتر عاشق نعمت هایی که داری میشی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

میگن چینیا عکاسی ندارن مثلا میرن سوپری محلشون میگن شش تا عکس سه درچهار میخوام 😂

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

چون چینیا همشون شبیه همن احساسش اینجوریه😂😂😂

اینو میدونستی از نظر خارجیها ما ایرانی ها هم شبیه هم هستیم؟😃

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

😂😂😂😂میگه آدرس خیابون و بگم شناسایی میشم انگار الان سوار هواپیما سدیم دربست داریم میریم چین خونشو ...

تا زمانی ک اسم دانشگاه رو نپرسیدن اونقدر شک نکردم الان منتظرم ببینم اسم داتشکاه رو میگه یانه خیابون رو اره نگه ولی شهر رو ک میتونه بگه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
😂😂😂😂میگه آدرس خیابون و بگم شناسایی میشم انگار الان سوار هواپیما سدیم دربست داریم میریم چین خونشو ...

😂😂😂😂بخدا من از چین فقط یه خفاش میشناسم ویه موش واینکه پرجمعیت ترین کشورای جهانه

تا زمانی ک اسم دانشگاه رو نپرسیدن اونقدر شک نکردم الان منتظرم ببینم اسم داتشکاه رو میگه یانه خیابون ...

هیچ کدوم رو نگفت حتی رشته ای که می‌ره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙