2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6587 بازدید | 189 پست

حالا چ دانشگاهی ثبت نامت کرده چی میخونی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اسی اینجوری که تو گفتی زن گرفتی شوهر نکردی. تازه فک کنم تو دربار امپراطوری چین زندگی میکنی و پادشاه چینی همه چی مهیا پاهاتم میشوره و خشک میکنه دست هم به سیاه سفید نمیزنی

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیدی پیجت و نذاشتی ها 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نخیر من حلا یه نفرو دوس داشتم دارم خواهم داشت یه تار موشو هم به دنیا نمیدم چ بدستش بیارم چ نیارم تا ...

👏🏼👏🏼👏🏼

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

ازش بپرس چرا هر چی ویروس و مریضی هست از چین سر و کلش پیدا میشه ؟😑😑

ویروس های خطرناکی مثل ایدز و آبله از آفریقا شروع شدن

هر ویروسی ممکنه از یک نقطه دنیا شروع بشه

من به مالزی که سفر کردم اونجا خیلی ویروس های عجیب غریبی دیدم و خودم هم مریض شدم ولی چین نه

راستی این ویروس جدید که میگن اینجا هیچ خبری نیست و ما زندگی عادی مون رو میکنیم

موشم میخوره؟

نه گلم

اینقدری که همسر من از سگ و گربه خوشش نمیاد 

و اصلا حتی قبول نمیکنه حیوون خونگی داشته باشیم 

به خاطر بیماری هاری و خطراتش

تا از سلامت غذایی اطمینان نداشته باشه نه خودش مصرف می‌کنه و نه اجازه میده و مصرف کنم

اگر راست میگی‌که همچین همسر خوبی داری و واست تکراری و خسته کننده شده،به روزایی که زندگی خوبی نداشتی و دلت میخواست خودکشی کنی فکر کن،اینطوری قدر داشته هاتو بهتر میدونی عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ویروس های خطرناکی مثل ایدز و آبله از آفریقا شروع شدنهر ویروسی ممکنه از یک نقطه دنیا شروع بشهمن به ما ...

ایدز و آبله شرف داره به کرونا 

ایدز اندکی مراقبت میخواد 

کرونا نابودمون کرد همه جوره 

استرس و ترس و بدبختی به جون مردم انداخت 

اونقدری که چین تولید ویروس می‌کنه هیچ کجا نیست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙