baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 414 عنوان قرص بلغم 80 بازدید | 7 پست خانما توی لاغری تاثیر داشت براتون؟ من طبع بدنم سرده همچی فاکینگیه 1403/10/20 | 14:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه_هستم۳۰سالمه عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 750 فقط الفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمهرچقدر ازش تعریف کنم کمهمن ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتمتوی دو ماه کم کردمبا پلاتین و الفااسلیمالان باردارم منتظرم نینیم دنیا بیاد دوباره سفارش بدم
ترانه_هستم۳۰سالمه عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 750 فقط الفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمهرچقدر ازش تعریف کنم کمهمن ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتمتوی دو ماه کم کردمبا پلاتین و الفااسلیمالان باردارم منتظرم نینیم دنیا بیاد دوباره سفارش بدم
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 414 فقط الفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمالفااسلیمهرچقدر ازش تعریف کنم کمهمن ۱۸ کیلو اضافه وزن داشتمتوی دو ماه ... عزیزم عوارض نداره؟ همچی فاکینگیه
ترانه_هستم۳۰سالمه عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 750 عزیزم عوارض نداره؟ حتما هر دارویی عوارض دارهولی برای کسایی که بیماری زمینه ایشو داشته باشنمگه دارویی وجود داره که عوارض نداشته باشه برای برخی آدما که بیماریه زمینه ای دارنمنم اول مشاوره شدم بعد بهم دادنخاستی مشاوره بشی باهاشون تماس هم میتونی بگیریمیخایین شمارشونو بدم؟
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 414 حتما هر دارویی عوارض دارهولی برای کسایی که بیماری زمینه ایشو داشته باشنمگه دارویی وجود داره که عوارض ... اگه زحمتتون نیست بدید بهم همچی فاکینگیه