نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
اها خوشتون باشه انشالا ولی سعی کن هرازگاهی خودت غذا بپزی من دوران دانشجوییم غذا نمیپختم زیاد بعد یبا ...
الان دستپختت چجوریاس؟
هفته ای چندبار میپزی
نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
نه من صبح قبل کارم میام کافه شوهرمم خودش از کافه میگیرهگاهی هم نخوام ظهر بخوابم بعد از کارمم قهوه می ...
منم پول قهوه زیاد میدم چون از بیرون میخرم یا میرم کافه
بهم میگن دستگاشو بگیر خیالتو راحت کن
نمیدونم چرا میلی ب خرید دستگاه ندارم با خرید از بیرون اوکیم😆
روزی دوبار خوبه دستپختم البته بعد خوب شد اوایل نگم برات😂😂
اوایل همه داستان دارن 😆
نمیدونم چرا از اشپزی متنفرم🥲شوهرمم دلش میخواد خودم غذا بپزم ولی بخدا وقت نمیکنم دیگه مجبوریم بریم ب ...
برنامه ریزی کن تایمی ک تو خونه ای بپز حتی شده ی ماکارونی ساده! ک بعد نگه کار کردی ولی همه پولتم دادی غذا بیرون البته شناختی از شوهرت و خودت ندارما ولی چون خودم خیلی حرف شنیدم سعی میکنم ب تازه عروسا و خانم های دیگه بگم ک اشتباه منو نکنن کلا سعی کن آتو و بهانه دستش ندی برنامه اشپزی ببین ترغیب بشی منم بدم میومد ولی حالا عاشق آشپزیم
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید