2777
2789
دعا و جادو فرق داره یکیاز اقوام ما روحانی بودن و از رو کتاب امام صادق دعا مینوشتن همیشه هم میپرسیدن ...

آدرس یا شماره ای دارید به من بدید گلم. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی گرفتاری های عجیب غریبی تو زندگیمون داریم...  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تاحدودی اعتقاد دارم .اما بشدت دوری میکنم.تا جایی که خداهس در خونه بنده رو بزنم؟

آقا من دیگه اعتقاد ندارم😊

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من یه حاج آقایی رو میشناسم بنام حاج یوسف که هر کاری ازش بر میاد و با دعا و طلسم میتونه تمام خواسته هارو برآورده کنه

09027578921

عشقم خیلی مغرور بود و ترکم کرد بازگشت معشوق گرفتم و طلسم ازدواج اومد به دست و پام افتاد و ازدواج کردیم هنوزم مثل موم تو دستمه و شوهرم شده و رو حرفم حرف نمیزنه

خواهرم داشت شوهرش طلاقش میداد،با طلسم های حاج یوسف الان کف پای خواهرم ماچ میکنه و بدون زنش نفس نمی‌کشه

برای خواهر شوهرم بخت گشایی کرد،یه عالمه خواستگارای خوب و پولدار براش اومد و ازدواج کرد

به قرآن قسم من جوری بهش اطمینان دارم که بدون مشورت با حاجی هیچ کاری نمیکنم

شمارش اینه

09027578921          

09027578921                  

09027578921                

من با چشم خودم دیدم که برام.جادو کردن و خودشون گفته بودن که دارن تو قبرستون چال میکنن خلاصه زندگی من ...

خاهش میکنم اگه موکل هندی می شناسی بهم معرفی کن ۱۵ ساله گرفتار سحر و جادوام نمیتونم ازدواج کنم به فریادم برس سنم داره میره بالا تاحالا چندین دعانویس رفتم ولی بی فایده بوده