2777
2789

من با چشم خودم دیدم که برام.جادو کردن و خودشون گفته بودن که دارن تو قبرستون چال میکنن خلاصه زندگی من وشوهرم شبیه جهنم بود دیگه نه من دوسش داشتم نه اون.خلاصه اون موقع ها یکی یه نفرو معرفی کرد و گفت موکل و ازین چیز میزا داره و واقعا هم داشت البته هندی بود.الانم دیگه ایران نیست.خلاصه همون شد و زندگیم اروم گرفت بعد باطل کردنش.الان واقعا عاشق همیم در حالیکه من از ازدواجم پشیمون بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله واقعیت سوره بقره ایه صدویک بخونیدقشنگ گفته شده سحر و جادو هست ,وسورفلق وناس برا باطلش خوبه با معنی بخونید

خدایا دلم معجزه میخواد,کمکم کن جز تو به کی پناه ببرم,
بيچاره چقدر بدجنسن

اره میگن خیلی پسر خوبی بوده عاشق یه دختره بود خانواده دختر اینحوریش کردن تا آخر عمرش دیونه شد خوب نمیشه... اون طرف میگن شیرابه کارش خوبه موکل داره قبل که بدن پیشش خودش متوجه میشه مشکل طرف چیه

تا جن احضار کرد گفت عجب جادویی چقدر قویه.همسر سابقم که فهمیده بود من ازدواج کردم من و شوهرمو به جون هم انداخته بود و به خالم زنگ میزد میگفت الان سر خاک داییمم دارم جادو چال میکنم بالا سرش واسه آلیسا

یکی از اشناهامون رفت بود پیش یکی موکل داشت موکل عاشق طرف میشه دیگه نمیتونست با شوهرش رابطه برقرار کنه هر وقت شوهرش میومد طرف انگار آتیش میزدن میگفت میسوختم آخر طلاق گرفت

[QUOTE=50009150]اره ولي تو شهر ما بين عرب زبان ها خيلي شايع هست دعاي بد[/QUOTنه فقط عرب زبانها . بین ...

اره همه هستن ولي دوستام ميگن براي هم زياد زنا هاي اين قوم درست ميكنن حسادت بينشون زياده

اره میگن خیلی پسر خوبی بوده عاشق یه دختره بود خانواده دختر اینحوریش کردن تا آخر عمرش دیونه شد خوب نم ...

عزیزم این شخصی که میگید موکل داره و کارش خوبه کدوم شهر هست؟

میشه شماره و آدرسش هم بدید؟

ممنون 

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
من با چشم خودم دیدم که برام.جادو کردن و خودشون گفته بودن که دارن تو قبرستون چال میکنن خلاصه زندگی من ...

سلام میگی از ایران رفته😢😢😢

نمیدونی چیکار کرد باطل شد؟؟؟؟

هیچ نشونه ای نداری ازش؟

یه اصل روانشناسی هست که میگه خودمون هر طور هستیم، نیت دیگرانو همونطور میبینیم