2777
2789
عنوان

از امروز شروع کنم‌یا شنبه

148 بازدید | 9 پست

دقیقا یک سال و نیمه که من میخوام رژیم بگیرم و هی میگم از شنبه از اول ماه از اول سال الان از خواب بیدار شدم و ناشتا هستم هنوز هیچی نخوردم الان نمیدونم از امروز رژیم رو شروع کنم یا از اول هفته شروع کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همین امروز 

موفق باشی جانم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم خیلی امروز و فردا میکردم

الان چند روزیه قند مصنوعی رو قطع کردم

کم کم باقیشم درست میکنم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم خیلی امروز و فردا میکردمالان چند روزیه قند مصنوعی رو قطع کردمکم کم باقیشم درست میکنم

کار من از امروز فردا گذشته یک سال و نیمه 

من دیگه این ماه اون ماه میکنم

کار من از امروز فردا گذشته یک سال و نیمه من دیگه این ماه اون ماه میکنم

خب منم همینه از تابستون دو سال پیش میخواستم کم کنم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣