2777
2789
اخه اونا به من بي احترامي كردي 

#خانواده_همسر

خیلی وقتا ما از حرف مادرشوهر ناراحت میشیم فقط چون مادرشوهره! ولی اگر همون حرفو مادر خودمون بزنه اصلا ناراحت کننده نیست!
جالبه نه؟!

🍀مثلا جمله ی :"علی(شوهرمون) چقدر لاغر شده!"
اگر مادرشوهرمون بهمون بگه "علی چقدر لاغر شده"
انقدرر بهمون بر میخوره....
تو ذهنمون میگیم:
این همش به من تیکه میندازه، منظورش این بود که من به بچه ش نمیرسم که لاغر شده ....

ولی اگر همون حرفو مامان خودمون بزنه و بگه "علی چقدر لاغر شده"،آیا انقددددر داغ میکنیم؟ نه!

🍀در کل نسبت به خانواده ی شوهرتون و حرفهاشون خوش بین باشید
ذهنیتتونو در موردشون "مثبت" کنید از خیلی از حرفها سعی کنید بگذرید، گذشتتونو زیاد کنید و حساسیت نشون ندید و انقدر گیررر نکنید روش....

حالا یه وقتایی هم یه مساله ای بینتون پیش اومده بهترین راهکار اینه که برید با اونها با رعایت تمام اصول "گفتگو" کنید و مسئله را حل کنید و تمام بشه بره پی کارش...! دیگه نه لازمه برید به جون شوهرتون غر بزنید و اوقات خودتونو تلخ کنید
و نه اینکه هی تو ذهنتون باهاشون بجنگید و به روح و روان و حتی جسم خودتون ضربه بزنید...

@manoooagamon👫

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#خانواده_همسر خیلی وقتا ما از حرف مادرشوهر ناراحت میشیم فقط چون مادرشوهره! ولی اگر همون حرفو مادر خ ...

حرفت درست ولي خانواده همسرمن خطرناكن هم عروسم با مادرشوهرم دوست بود انقدر امار گرفت ازش هي گزاشت چندتا روش به شوهرش گفت كه الان دارن جدا ميشن فاصله براي حفظ زندگيم لازمه كلا ٥شنبه و جمعه صبح هامو گرفتن بخاطر امدن نوه ش خونش همه بايد دست به سينه باشيم جلو نوش

حرفت درست ولي خانواده همسرمن خطرناكن هم عروسم با مادرشوهرم دوست بود انقدر امار گرفت ازش هي گزاشت چند ...

درست میگی.خودت بهتر میدونی چطور رفتار کنی .ببخشید .

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است