2777
2789
عنوان

دوستام یه چی گفتن رفته رو مخم

130 بازدید | 12 پست

بهم گفتن تو بدون هیچ ارایش صد برابر از جاریت که همه جاش عمله و کلی ارایش میکنه خوشگلتری  ولی اون خیلی دافه اما تو گوگولی هستی چون بیبی فیسی ،

اینجوری کسی ازت حساب نمیبره  و بهت احترام نمیذارن تو هم خودتو داف کن ،

من ازشون نظر نخواستم و اونا بعد از اینکه عکس جاریمو دیدن اینو گفتن ، خب من از همین قیافه ی بیبی فیسه بچگونه ی بدونه ابهتم راضیم حتما باید کلی ارایش کنم و قیافمو سنم رو ببرم بالا تا دیگران بهم احترام بذارن اخه ؟ 

حرفشون رفته رو مخم خوابم نمیبره کاش جوابشونو میدادم ، تازه من هیچ نظری ازشون نخواستم راجب خودم و جاریم عکسمونم اینقدر گفتن ببینیم مجبور شدم نشونشون بدم 

واسه حرف مردم زندگی میکنی یاخودت.اول اینو روشن کن برا خودت عزیزم‌.اونوقت میفهمی خودت چقد زیبایی و ابهت داری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه حرف مردم زندگی میکنی یاخودت.اول اینو روشن کن برا خودت عزیزم‌.اونوقت میفهمی خودت چقد زیبایی و اب ...

برا خودم زندگی میکنم و کاملا از خودم راضیم ولی اینکه نتونستم جوابشونو بدم ناراحتم میگم کاش جوابشونو میدادم و از خودم دفاع میکردم 

فداتشم😁🫶🏻همیشه به حرفی ک زدم فک کن دیگه خیلی از ناراحتیات از بین میره

دقیقا خیلی گل گفتی ـ

اویزه ی گوشم میکنم چون خیلی نشخوار فکری دارم تو عمل به حرف دیگران اهمیت نمیدم و کار خودمو میکنم ولی تو ذهنم حرف اون ادم میره رو مخم ،

با این تکنیک دیگه همه چی حل میشه 😍

دقیقا خیلی گل گفتی ـاویزه ی گوشم میکنم چون خیلی نشخوار فکری دارم تو عمل به حرف دیگران اهمیت نمیدم و ...

دقیقا منم قبلا همینجوری بودم بعد خیلی اتفاقی یه مشاور این حرفو زد. اصن یادمم نیس کی بود

گف هر وقت از کسی یا چیزی ناراحت شدی از خودت بپرس این قضیه ۵ سال دیگه م دغدغته یا ن؟

دیگه من انقد با خودم تکرار کردم ک دیگه عادتم شده😁

برا خودم زندگی میکنم و کاملا از خودم راضیم ولی اینکه نتونستم جوابشونو بدم ناراحتم میگم کاش جوابشونو ...

بهش فکر نکن دیگه باز بحث پیش اومد اگه اونوقت حرف دلتو یزن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂