2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

95 بازدید | 8 پست

برادرم ۱۸ سالش تازه شده با یکی دعواش شده پسره برادرم خیلی زده چاقو سرش زده کتفش زده خلاصه خیلی کتک خورده ولی برادرم انگار ۲ تا خط زده داخل صورت پسره ولی پسره اومده اون دوتا خط بیشتر کنه کلن زده صورتش ناکار کرده و همش هم بخاطر یه دختر ۱۶ ساله خراب 

دیروز من رفتم با پدرم کلانتری پسره گفته اون نامزدم کلانتری گفته بود دختره هم بیاد با مادرش اومد بود دختر و مادره خیلی شخصیت بودن همش توهین می‌کرد مادره خیلی احترامی کرد من چون دستم زیر سنگ بود اصلا نمیتونستم چیزی بگم فقط گفتم اینقدر دوروغ نگو 

همش میگفت بی پدرو مادر که نمیتونن جمعش کنن 

من از دیروز دارم دیونه میشم از حرفاش واقعا چقدر یه آدم میتونه بی‌شعور باشه که صفت های خودشو به دیگران بده 

کاش منم سطح دغدغه هام مث همین پسرا انقد شخمی بود

ای بابا بخدا داداشم داخل خیابان داشته مسخره بازی در میورده فوش می‌داده دختره به خودش گرفته آمده با شیشه دلستر زده داخل سر برادرم کلی کتکش زدن با دوست پسرش 

دختره قبلا یعنی ۱ ماه پیش با برادرم دوست بوده 

کلی گرفتارمون کردن دختری بی شرف الهی خیر نبینن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا بخدا داداشم داخل خیابان داشته مسخره بازی در میورده فوش می‌داده دختره به خودش گرفته آمده با ش ...

یه درصدم فک کن تقصیر داداشت بوده

با 18 سال سن تنها چیزی که یاد گرفته دختر بازی بوده؟

یه درصدم فک کن تقصیر داداشت بودهبا 18 سال سن تنها چیزی که یاد گرفته دختر بازی بوده؟

والله الان همه از کوچیکی دنبال دوست پسرن 

دختره ول‌کن برادرم نبود بقران با بدبختی جداش کردیم خیلی شر بود دختره 

والله الان همه از کوچیکی دنبال دوست پسرن دختره ول‌کن برادرم نبود بقران با بدبختی جداش کردیم خیلی شر ...

نه خیر همه نیستن

همه چیز به تربیت خانوادگی ربط داره

متاسفانه مال شما کم کاریش زیاد بوده

نه خیر همه نیستنهمه چیز به تربیت خانوادگی ربط دارهمتاسفانه مال شما کم کاریش زیاد بوده

چه ربطی داره پدر و مادرم چیکارش کنن  

ما اصلا نمیدونستیم تا این مشکلات پیش اومده آنوقت گفته قبلا با من دوست بوده فکر کرده با اونم 

شما هم بهتره نظری ندی وقتی داخل زندگی کسی نیستی 

اومدی اینجا پست گذاشتی که بقیه نظر بدن، صرفا جهت یادآوری

من گفتم که مادر اون دختر به من و خانوادم خیلی توهین کرد با اینکه دخترش مقصر بود و دوست پسر دخترش ولی دست پیش گرفتن که پس نیفتن آنوقت اون پسره که برادر من زده ۳۰ سالش بوده 

من گفتم اون خانوم خودش سرتا پا مشکل بود ولی داشت بی احترامی به پدر و مادر من می‌کرد با اینکه پدر مادر من آدم های فوق العاده با شخصیت و با آبرویی هستن 

شما کامل متوجه نشدی چی گفتم