2777
2789
عنوان

هله هوله

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هر چی رژیمه متنفرمای کاش هیچی برای بدن مضر نبودوهر چی می‌خوردیم چاق نمیشدیم

اره چرا اخه ادم باید جلوی خودشو بگیره چیزای خوشمزه نخوره مگه چقدر میخوایم زندگی کنیم😥

دلم هرچی بخواد میخورم 😂😂

من اخه جوش میزنه صورتم.جدیدن هم یکم شکمم بزرگ شده.مشکل اخه فقط اینا نیس الان نصفه شب هوس خوراکی کردم هیچیم نیس بخورم اذیت میشم خب

من اخه جوش میزنه صورتم.جدیدن هم یکم شکمم بزرگ شده.مشکل اخه فقط اینا نیس الان نصفه شب هوس خوراکی کردم ...

درکت میکنم منم همیمنم بعد خوردنم از خودم متنفر میشم ک چرا انق میخورم جدیدن برا اخر شبا سعی میکنم بجاش میوه بخورم 

درکت میکنم منم همیمنم بعد خوردنم از خودم متنفر میشم ک چرا انق میخورم جدیدن برا اخر شبا سعی میکنم بجا ...

من هرچی بخورم جای شیرینی و اینارو واسم پرنمیکنه

من هرچی بخورم جای شیرینی و اینارو واسم پرنمیکنه

منم خیلی دوس دارم اصن مدام باید ی چی تو‌دهنم باشه چای خالی عمرن نمیخورم فق با شیرینی و‌شکلا حالا روزی چن بار واقعا خستم‌ دیگ از خودم 

لابد وزنتم پایینه گوشت و میوه و ویتامینم نمیخوری صبحانه نمیخوری ناهارتم قد یه کف دسته و شامم کم میخو ...

اره🙂😂

البته جدیدن چون درس زیادتر میخونم ب مخم فشار میارم اشتهام واسه غذاهم یکم بیشتر شده

منم خیلی دوس دارم اصن مدام باید ی چی تو‌دهنم باشه چای خالی عمرن نمیخورم فق با شیرینی و‌شکلا حالا روز ...

منم هی ب خودم میگم دیگ از این ب بعد نمیخورم ولی باز نمیتونم جلوی خودمو بگیرم

اره🙂😂البته جدیدن چون درس زیادتر میخونم ب مخم فشار میارم اشتهام واسه غذاهم یکم بیشتر شده

خوبه ..‌ مگر همون کاغذ کتابا سر عقل بیارنت 😄 ببین درس خوندن چقدر خوبه مفیده ... 😄☝️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ