2777
2789

کلی تابپ کردم دبدم قفله🥲😁 

بذار ابنجا بزات بنویسم 

انتخابم دومی بود ب این دلیل 

ببین من تا قبل اینک متاهل بشم قطعا انتخابم اولی بود چون قبل اینک زندگی مشترک رو تجربه کنی قطعا احساسی تصمیم میگیری تا منطقی 

عشق خوبه احساس خوبه ولی وقتی پولی نباشه اوضاع مالی بد باشه همون عشق هم ب نفرت تبدیل میش میذونی چرا چون تمام دغدغه زندگی میش پول دراوردن و تو دوره اقتصادی الان هرچقدم بذویی ب جایی نمیرسی بعنی باید خیلی وقتو جوونیتو سلامتیتو بذاری تا بتونی پیشرفت کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی تابپ کردم دبدم قفله🥲😁 بذار ابنجا بزات بنویسم انتخابم دومی بود ب این دلیل ببین من تا قبل اینک م ...

مرسی عزیزم ممنون گفتی به خدا من قفل نکردم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

من با انتخاب اولی ازدواج کردم اولاش کار معمولی داشت بعدش رفت تو یه شرکت خودرو سازی و الان نفر مهم یک قسمتش هست

اوضاعمون به نطر خودم خوبه چون خونه ی خوب میتونیم رهن کنیم ماشین معمولی داریم سالی یک یا دوتا سفر میتونیم بریم تا حالا خدارو شکر خواسته های بجه هامون وتا جایی که صلاح بدونیم برآورده کردیم از پس مهمونی ها و مراسم برمی‌ آییم

کلاس و باشگاه بچه ها اوکیه

و من امیدوار ترم به آینده چون همسرم سالم و با ایمان و با عرضه هست 

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من با انتخاب اولی ازدواج کردم اولاش کار معمولی داشت بعدش رفت تو یه شرکت خودرو سازی و الان نفر مهم یک ...

امیدوارم عالی تر هم بشه عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی