2777
2789
عنوان

جن و روح

| مشاهده متن کامل بحث + 3061 بازدید | 40 پست
واااا گلم میگم دیدم تازه من اون موقه۷سالم بود بچه ۷ساله مگه فیلم ترسناک نگاه میکنه تازه مادرم زندادا ...

میدونی چون فامیلات یه صدایی شنیده بودن توام بچه بودی تحت تاثیر قرارگرفتی و حتما خیلی نرسیدی واون تجسم کردی شاید جن بود شایدم چیزی نبود اصلا دیگ بهش فک نکن هرچی بوده فراموش کن عزیزم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
تو تمام فیلمای خارجی همینه تو یه خونه قدیمی یه روح سرگردان هست ک یکی میبینه باهمین موضوعی ک گفتی رو ...

بعدشم میرن داستان اون روحو پیدا میکنن میبینن تووگذشته ضجر دیده و کشته شده🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم میرن داستان اون روحو پیدا میکنن میبینن تووگذشته ضجر دیده و کشته شده🙄🙄🙄

اره دیگ منم همینو گفتم بهش دقیقا مث فیلمای خارجیه ولی الان متوجه شدم ک تو کودکی در اثر یه اتفاقاتی یه چیزی دیده یا تجسم کرده ک توذهنش مونده

به روح نه ولی به جن خیلیییییییی تجربه جنی هم زیاد دارم 😹👹👹👹

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اره دیگ منم همینو گفتم بهش دقیقا مث فیلمای خارجیه ولی الان متوجه شدم ک تو کودکی در اثر یه اتفاقاتی ی ...

نه تا تجربه نکنی نمیفهمی چی میگم من دیدم خیلی هم واضح دیدم بعد این همه سال هنوز یادمه حتی یکی دو بار هم نبود که بگم توحم بوده 

میدونی چون فامیلات یه صدایی شنیده بودن توام بچه بودی تحت تاثیر قرارگرفتی و حتما خیلی نرسیدی واون تجس ...

تازه اگه همون موقه بقی میگفتن که دیدن یا صدای شنیدن شاید روی من اثر میذاشت ولی من تا ۱۰/۱۲ سالگی با کسی راجبش حرف نزدم اون موقه بود که گفتن ماهم یه صداهای شنیدیم 

وا خب چرافكرميكنيد دروغ ميگه يافيلم ديده باشه

دليل نميشه هرچيزي كه ماتجربه نكرديم وديگران كردن والان دارن ميگن دروغ باشه

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️
یعنی واقعا جن بوده

ب نظرم اگ واقعا توهم نبوده و تویه خونه قدیمی ام بود اره چون روح امکان نداره وقتی میمیرم ما تویه عالم دیگ هستیم فقط توعالم خاب گاهی مرده هارومیبینیم قدیما ک شهر نبود جن بود کاری ام نداشتن ولی الان دیگ نیس فکرتو درگیر نکن دیگ

واااا گلم میگم دیدم تازه من اون موقه۷سالم بود بچه ۷ساله مگه فیلم ترسناک نگاه میکنه تازه مادرم زندادا ...

روح ها تو عالم ارواح انقدر گرفتارن که نممیتونن بیان اینور و اصلا اجازه ندارن مگر در مواردی به اذن خدا اون روح شهدا و انبیا الهی.اینو با مطالعه میگم اگر خواستی فردا شماره آیه و اسم سورشو میگم.اونی که شما دیدی قطع به یقین جن بوده.منم بچه بودم دیدم  تو نوجوونی  اذیت هم شدم.الان سالهاست راحت شدم😥