2777
2789
عنوان

چهل روز شد 🥲

163 بازدید | 10 پست

سایه اش مارا پناهی بود و رفت 

شانه هایش تکیه گاهی بود و رفت 

شادی ما بود دیدار رخش 

شادی ما یک نگاهی بود و رفت

چهل روز در دل گریستیم به یاد مهربانی و صفای تو ، زنده بودیم . لیکن زندگی نکردیم و در هر جا و مکان و در لحظه ای صدای گرمت را شنیدیم ، نگاهت را دیدیم عطرت را بوییدیم ،نامت را بر زبان راندیم و تورا جستجو کردیم چه سبک و آرام و چه مظلومانه سفر کردی و چه سنگین غم نبودنت را بر جای نهادی برایت رحمت و رضوان الهی دعا میکنیم برایمان دعا کن

مادر عزیزم دل تنگتم 🖤

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزرگترین ترس زندگیم از دست دادن مادرمه

امیدوارم سایش بالا سرت باشه همیشه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بابای منم یکساله که رفته بابا برگرد منو با خودت نبردی 💔😔برگرد و منم ببر دلم برات تنگ شده می‌خوام ب ...

امیدوارم روحشون شاد باشه و خداوند به شما صبر بده 🫂💔🖤

خدا روح مادرت رو قرین رحمت خودش قرار بده انشالله

ممنونم عزیزم 🫂 

ممنونم.روح مادرت شاد باشه.ولی یه اتفاقیه ک واقعا نمیشه ازش فرار کرد.

بله عزیزم همه ما یک روزی بالاخره چه باید رو به رو بشیم باهاش

خدا رحمتشون کنه 🖤🖤🖤

ممنونم 🖤🫂