2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من امپول بیوتین میزنم بهتر میشم . اگزما با اگزما فرق میکنه نوعش . دکتر برودستگاه بخور بذار تو حونه و ...

دکتر رفتم فقط دارو کورتون دار میده 

فایده نداره یک ماه خوبه باز برمیگرده

تجربه ۵ ساله من و نظر دکتر:

🐾ژنتیکیه

🐾درمان قطعی نداره و ریشه کن نمیشه

🐾تغذیه روش تاثیر داره

🐾به مواد شوینده هم حساسیت میدی پس میتونی با صابون ۲۵ درصد کرمدار دستت بشوری و در باقی موارد اول دستکش نخی و بعد از روش دستکش یکبار مصرف و یا پلاستیکی بپوشی که بخوای آشپزی یا لباس و ظرف بشوری

🐾زخماش که خوب شد همیشه مرطوب کننده بزنی و تو سرما و گرما دستکش نخی دستت باشه

👇👇👇

تندی

سس ها

قهوه روزی نهایت ۲ شات

ادویه

گردو

ترشی

زعفرون

دارچین

زنجبیل

موز

کیوی

خربزه

فست فود

نوشابه

بادمجون

گوجه

انجیر

کاکائو

اینا خیلی کم استفاده کنی چون محرکن👆👆👆

🐾شیودرجهت رویش مو و لیزر عیب نداره ولی موبر نباید زیاد روی دستت بمونه

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

اگر اصفهانی بهت ادرس بدم بری، یه خانم طب سنتی بهم دارو داد خوب شدم بعد5سال درگیری دستام و پام

به من بده دستام سر انگشت هاش تا آب میخوره بهش پوست پوست میشه و گاهی میخاره 

واقعا خوب خوب شد؟

دکتر رفتم فقط دارو کورتون دار میده فایده نداره یک ماه خوبه باز برمیگرده

کامنت پایین منو بخون

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

به من بده دستام سر انگشت هاش تا آب میخوره بهش پوست پوست میشه و گاهی میخاره واقعا خوب خوب شد؟

روبه روی کلینکیک ثامن الائمه ساختمان بهار خانم صرامی هستش بعد پل سرهنگ هست اونجا  بری بپرسی بهت میگن 

شیرازی ام😅

بگید بمیریم و زندگی نکنیم

چه کنیم دیگه رعایت نکنیم خشک میشه و خارش و سوزش