2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده

77 بازدید | 12 پست

من روزی ک حمام نمیرم دمای بدنم نرماله اوکیم اما یهوو گرمم میشه داغ میکنه بدنم بعد باعث میشه بدنم چرب بشه انگار موهام چرب میشه  و عرق میکنم نمیدونم چه کار کنم ی روز درمیون حمام میرم اما دلم مبخواد اون روزم ک حمام نمیرم بدنم اوکی باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تیروئیدت پرکار نیست یا مثلا استرسی نیستی من موقعی ک استرسی ام بدنم گر میگیره

نمیدونم اخه واسه تیروئید علائم دیگه ای ندارم 

البته اینم بگم من ی روز درمیون حمامم 

روزی ک حمام میرم اوکیم اینطوری نمیشم

اما روزی ک نرم حمام گر میگیرم داغ میکنه بدنم عرق میکنم موهامم چرب میشن 

نمیدونم اخه واسه تیروئید علائم دیگه ای ندارم البته اینم بگم من ی روز درمیون حمامم روزی ک حمام میرم ا ...

نمیدونم 

من روزایی ک استرسی ام اینجوری ام البته اگه قبلش حموم برم منم مثل تو انگار بدنم راحت تر دمارو تنظیم میکنه و دیگه عرق و ... نمیکنم 

نمیدونم من روزایی ک استرسی ام اینجوری ام البته اگه قبلش حموم برم منم مثل تو انگار بدنم راحت تر دمارو ...

منم همینم استرسی هسم

شما چ مدت بدن و صورتت داغ میشه؟ چند سری ؟ 

چند سالته عزیزم

منم همینم استرسی هسمشما چ مدت بدن و صورتت داغ میشه؟ چند سری ؟ چند سالته عزیزم

کم پیش میاد و مثلا تا حموم نرم زیر دوش اب گرم همینجوزی بدنم میمونه 

در واقع من بدنم اینجوریه ک عرق سرد میکنم دست و پام داره یخ میزنه اما از داخل گرمه اصن ی وضعیه مال من 

۲۰ سالمه 

کم پیش میاد و مثلا تا حموم نرم زیر دوش اب گرم همینجوزی بدنم میمونه در واقع من بدنم اینجوریه ک عرق سر ...

منم دست و پام سرده

ولی بدن و صورتم گاهی حس گرما میکنم ولی بعدش رفع میشه خودش

تازگیا اینجوری شدی؟