2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥲🥰اخه خیلیا گفتن که درمان نداره،تبدیل ب سرطان میشه،باعث مرگ میشه...بله بابام😭خداکنه خوب بشه

اخی ان شاالله خدا بهشون سلامتی بده🌱

راستش درسته

درمان نداره

ولی اصلا غصه نخور دورت بگردم،دواش تغذیه سالم و کنترل شده هست،اگر تغذیه رو رعایت کنند ان شاالله کنترل میشه

(درمان نداره ولی با رعایت تغذیه میشه توی همون مرحله ای که هست نگهش داشت و باعث شد جلوی پیشروی بیماری گرفته بشه)

خیلی مراقبشون باش عزیزم،حتما به توصیه های پزشکشون گوش کنید،غذای سالم بهشون بدید🌱

ان‌شاالله خدا شفا بده

یا حق🌱

اخی ان شاالله خدا بهشون سلامتی بده🌱راستش درستهدرمان ندارهولی اصلا غصه نخور دورت بگردم،دواش تغذیه سا ...

ممنون انشالله🥰اخه اصلااا مراقب خودش نیس.غذا زیاد میخوره.و همه چی هم میخوره😭😭اهل رژیم هم نیس🥲

ممنون انشالله🥰اخه اصلااا مراقب خودش نیس.غذا زیاد میخوره.و همه چی هم میخوره😭😭اهل رژیم هم نیس🥲

وای نه توروخدا 

فکر کنید با هر رعایت نکردن داره سم میخوره

اتفاقا چون2-3ساعت یک بار قندشون میوفته طبیعیه که گرسنه بشن ولی خب خلاصه نذارید زیاد غذاهای مضر مصرف کنن

خلاصه که آره ان شاالله که سالم باشن🌱

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز