2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

46 بازدید | 9 پست

بچه ها خواب دیدم یه جفت کفش پام سوراخ بود میرفتم خونه خالم انقد خجالت میکشیدم کفشام بوت مشکی بود درش اوردم خواستم برگردم کفشامو دیدم ک سوراخ نبود پوشیدمش باش کسی میدون تعبیرش چیه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفش سوراخ مشکلات هست شما مشکلی تو زندگیتون پدید میاد که نمیخواید خالتون خبردار بشه اما بعدا مشکل حل ...

دیشب خواب دیدم یکی از اقوام دور مادرم(یه پسر جوان بود) که چند سال پیش خودکشی کرد توی خواب میخواست اذیتم کنه و من با تلفن زنگ زدم به یکی که نجاتم بده

توی خوابم انگار این ادم نمرده بود و برادر کوچیک ترش مرده بود

وقتی اومدن نجاتم بدن گفتم کاریش نداشته باشین گناه داره داداشش مرده

و خواب دیدم یکی دیگه از اقوام خودم که سالها زندانی بودن و اعدام شدن و من فقط عکسشو دیدم و خودشو ندیدم ولی وقتی فوت کرد خیلی براش ناراحتی کردم
توی خوابم زنده بود رفتیم زندان بهش سر زدیم و وسایلش رو دستم میگرفتم و خیلی دلم میسوخت

انگار یکیشونو بهم داد😭

همیشه برای این شخص فاتحه میخونم و دعا میخونم

کسی نمیدونه تعبیرش چیه؟

صورتشون معلوم نبود ولی میدونستم اونا هستن

میترسم میگم نکنه مرگم نزدیک باشه😂😭

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

دیشب خواب دیدم یکی از اقوام دور مادرم(یه پسر جوان بود) که چند سال پیش خودکشی کرد توی خواب میخواست اذ ...

تو زندگیتون شما با مشکلات و موانعی برخورد میکنین که در آخر به خیر و خوشی تموم میشه ان شاءالله در مورد دومی هم شما پیشرفتی در زندگی خواهید داشت که مثبت هست دیگه کسی اینجا برای من خواب نفرسته من تعبیر نمیکنم

کفش سوراخ مشکلات هست شما مشکلی تو زندگیتون پدید میاد که نمیخواید خالتون خبردار بشه اما بعدا مشکل حل ...

وای تعبیرت درست در اومد دعا کن حل شه مشکلم

ان شاءالله که واقعا مشکلی نیست به نظرت مشکل اومده

نازنینم ببخشید بازم مزاحمت میشم خواب قبلیمو درست تعبیر کردی میشه لطفا این خوابمم بگی؟خواب دیدم دارم به سختی از پله بالا میرم که به شدت وحشت داشتم از ارتفاع ولی تونستم توی خوابم از پنجره بیرونو نگاه کردم پرر ساختمون بود ولی یه ساختمونش فرق داشت باهمه خیلیییی باعظمت بزرگ بود پر از شیشه سبز رنگ گفتن اونجا مسجد میشه لطفا اینو بگی ممنونم ازت

نازنینم ببخشید بازم مزاحمت میشم خواب قبلیمو درست تعبیر کردی میشه لطفا این خوابمم بگی؟خواب دیدم دارم ...

عزیزم شما راه سختی رو در پیش داری تا به اون چیزی که میخوای برسی یه فرصتهایی برات پیش رو هست و به رفاه میرسید دیگران به شما یادآوری میکنن که در این حال خدا رو فراموش نکنید

عزیزم شما راه سختی رو در پیش داری تا به اون چیزی که میخوای برسی یه فرصتهایی برات پیش رو هست و به رفا ...

مرسی قشنگم برام‌دعا کن