من ۱۹ سالمه مامانم اجازه نمیداد وسط ابروهامو بردارم بعد الان خونه دیگ منم جوگیر شدم رفتم با موچ قشنگ برداشتم الان دارم میمیرم😭😭حس میکنم زشت شدم قیافم اصلا از این رو به اون رو شد با اینکه خیالی زیاد نبود ولی قشنگ تغییر کردم مامانم بیاد ببینه میکشتم😭😭
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من راهنمایی بودم برداشتم😄مامانم با چوب دنبالم افتاد فرار کردم رفتم تراس بعد هرشب بهم قرص ضدبارداری میداد بزارم رو ابروهام در بیاد منم می ریختم دور😂اخه ابروهامو خیلی نازک برداشتم
سامممم چه ریلکس من بردارم بی خانمان میشم یه جوری گفتی نمیذارن😂😂😂
بابا خیلی عصبیه نگام نمیکنهه با ترس و لرز میرم ناهار شام میخورم از اتاقم نمیتونم بیام بیرون چپ چپ نگام میکنه دیروزم اولش که دید دادو بیداد کرد که تو خود سر شدی و دیگ هرکاری میخوای میکنی گند زدی به ابرو ها و فلان منم دیگ گریه و زاری که پشیمونم😂😂
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من راهنمایی بودم برداشتم😄مامانم با چوب دنبالم افتاد فرار کردم رفتم تراس بعد هرشب بهم قرص ضدبارداری ...
من یه کوچولو فاصله بین ابروهام زیاد شده بنظرت در میاد درستش کنم بعدن یا نه؟🥲
چه تفاهمی مامان بابای منم اینطورین خردادی هم هستم😂چندم خردادی؟
آره ۷ خرداد😂