2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست

من راهنمایی بودم برداشتم😄مامانم با چوب دنبالم افتاد فرار کردم رفتم تراس بعد هرشب بهم قرص ضدبارداری میداد بزارم رو ابروهام در بیاد منم می ریختم دور😂اخه ابروهامو خیلی نازک برداشتم

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

سامممم چه ریلکس من بردارم بی خانمان میشم یه جوری گفتی نمیذارن😂😂😂

بابا خیلی عصبیه نگام نمیکنهه با ترس و لرز میرم ناهار شام میخورم از اتاقم نمیتونم بیام بیرون چپ چپ نگام میکنه دیروزم اولش که دید دادو بیداد کرد که تو خود سر شدی و دیگ هرکاری میخوای میکنی گند زدی به ابرو ها و فلان منم دیگ گریه و زاری که پشیمونم😂😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راهنمایی بودم برداشتم😄مامانم با چوب دنبالم افتاد فرار کردم رفتم تراس بعد هرشب بهم قرص ضدبارداری ...

من یه کوچولو فاصله بین ابروهام زیاد شده بنظرت در میاد درستش کنم بعدن یا نه؟🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بابا خیلی عصبیه نگام نمیکنهه با ترس و لرز میرم ناهار شام میخورم از اتاقم نمیتونم بیام بیرون چپ چپ نگ ...

چه تفاهمی مامان بابای منم اینطورین خردادی  هم هستم😂چندم خردادی؟

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

چه تفاهمی مامان بابای منم اینطورین خردادی هم هستم😂چندم خردادی؟

آره ۷ خرداد😂