2777
2789
عنوان

شیر گرفتن بچه

542 بازدید | 17 پست

سلام دوستان .من یه دختر یک سال و هشت ماهه دارم .میخوام از شیر بگیرمش.لطفا تجربه هاتونوبه منم بگید.راستی خودم هم این دعا رو  دیدم 
#از_شیر_گرفتن_کودک

✍🏼 مرحوم عبدالمطلب ( ره ) ؛
برای از شیر گرفتن کودکی که اذیت می‌کند بر تخم مرغ آب‌پز که پوستش جدا شده باشد آیات ۱۹ و ۲۰ سوره فجر آیه و آیه ۷۹ سوره زخرف را بخواند کودک به آسانی ترک شیر خواهد کرد تجربه شده است🔺

《و تَأْکُلُونَ التُّراثَ اَکْلاً لَمّا
وَتُحِبّونَ الْمٰالَ حُبَّاً جَمّاً
اَمْ اَبْرَمُوا اَمْراً فَاِنّا مُبْرَمُونَ》

📚 کلیات مجمع الدعوات ص ۲۵۷

دکتر به خواهر من گفته بود چون شیر پیوند عاطفی بین مادر و بچه است نباید یه دفعه بچه را از شیر گرفت خیلی این جوری روی بچه تاثیر منفی میذاره توی مدت یکم ماه کم کم کمش کن بعد دیگه قطعش کن اول هم از شیر شب شروع کن اگه الان شبی دوبار توی خواب شیرش میدی بکنش یه بار ولی حتما یه ساعت  قبل خواب یه غذای مقوی بهش بده که گشنه نمونه بچه ات

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من صبر زرد زدم دیگه نخورد اولا خوب بود اصلا اذیت نکرد بعدش یکم بهونه گرفت باز خوب شد

فکر نکنم چیزی زدن اصلا خوب باشه چون خیلی بچه را ناراحت میکنه اگه کم کم  قطعش کنی دیگه این کارم لازم نیست

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش

راستش انقدر نگرانم که دوست دارم همه چیو بدونم و اصلا چی میشد بچه رو از شیر نمیگرفتیم یا خودش نمیخورد یا اذیت نمیشد بچه.خلاصه که اصلا فکر کنم دخترم همسن من بشه و من نتونم از شیر بگیرمش

اول شیر شب و قطع کن،بعد شیر روز کمش کن،یهو قطع نکن،من برای پسرم روز که میومد سراغ شیر میگفتم الا خونه نیست شیر نداره اومد صدات میکنم،یادش میرفت تا دو ساعت البته با خوراکی و بازی سرگرمش میکرد،صبر زرد یا صمغ زرد وقتی که کامل مبخواستم قطع کنم زدم چون تلخ بود زبون زد بدش اومد دیگه نخورد

فکر نکنم چیزی زدن اصلا خوب باشه چون خیلی بچه را ناراحت میکنه اگه کم کم  قطعش کنی دیگه این کارم ...

خوندم جدیدا روانشناسا فتوا دادن چیزی نزنید کم کم قطع کنید ولی بنظرم یا حداقل واسه من امکان اصلا امکان نداشت الانم باز میاد سمتش با اینکه بد مزه شد چه برسه به اون موقع