2777
2789

ژانر ترسناک تخیلیه درمورد یه دهکده هست که هر کی بره داخلش دیگه نمیتونه بیاد بیرون به این شکل که به محض اینکه از مرز دهکده وارد شد دیگه هر چی بره باز برمیگرده تو همون دهکده🥴 و اونجا هم یه سری موجودات هستن که فقط شبا میان و اولش به شکل کسانی هستن که افراد خانواده یا بچه ها دوسشون دارن و از بیرون خونه اجازه میگیرن که میتونم بیام تو اگه یکی از افراد خونه اجازه داد میاد داخل و میشه یه جونور وحشی همه رو تیکه پاره میکنه  من کلا دو سه قسمت دیدم بقیش هنوز فرصت نشده میدونی صحنه های ترسناکش کمه من دوست داشتم بیشتر بود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/