2777
2789

چون شوهرم یجوری رفتار میکنه باهام که انگار از برده هم اون ور ترم نمیدونم علاقه نداره یا میره بیرون اونایی که خوشگلن و میبنه و از من بدش میاد منم زشت نیستم آخه فقط عمل کرده نیستم 

حتی دلش نمیاد کارتش دستم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا متاسفانه خیلیا همینن 

شمام مردای جذابو ببین 😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

کوچکترین ربطی نداره 

کارت نمیده چون خسیسه یا پول زیاد نداره 

بدرفتاری میکنه چون علتی هست که خود شما بهتر میدونید 

قبل ازدواج هم همه دخترای غیر نچرال و دیده بودن هم شما رو 

بگردین ریشه مشکل پیدا کنین 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به خدا کاری نمیکنم انگار خوشش میاد آزارم بده😔

میشه اینو گفت گل 

قبل ازدواج مگه خوش و عاشق نبودین  

اگر مشکلات هست بحث هست حتما دلیلی داره 

مقصر هر دو هستین 

بگرد ببین تو نامزدی و آشنایی چه حالی بود 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نگا میکنم حرصشم میدم

اره بابا بکن

فک کردن چه خبره اگه فکر میکنن کلی زن خوشگل تر از ما هس هزار برابر مرد جذاب و پولدار تر هست🤣🤣🤣🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

میشه اینو گفت گل قبل ازدواج مگه خوش و عاشق نبودین اگر مشکلات هست بحث هست حتما دلیلی داره مقصر هر دو ...

من 3هفته است اخلاقمو عوض کردم آخه شکاک بودم دیگه داشتم خودم مریض میشدم به خودم اومدم خداروشکر 

من 3هفته است اخلاقمو عوض کردم آخه شکاک بودم دیگه داشتم خودم مریض میشدم به خودم اومدم خداروشکر

اولا زیاد تو این سایت نچرخید اگرم بودین تاپیک ای خیانت و فلان و.. رو نخونین و باور نکنین 

اینجور آدم و مریض میکنه 

بیشتر به فکر خودتون بعد زندگیتون باشین 

با همسرتون حرف بزنین 

دلخور یا رو حل کنین 

اصلا هم ربطی به ظاهر نداره 

همه آقایون هم هول نیستن 

کل کاربرای این سایت زیر 18 

چه میدونن ازدواج چیه