اول یه پیاز متوسط رو خلالی خورد میکنید تفت میدیم با فلفل قرمز فلفل سیاه نمک و زرد چوبه بعد رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد نعنای خشک پودر شده میریزم داخلش تا تفت بخره و تغییر رنگ بده و بعدش اب مرغ یا لعاب استخوام قلم را به اندازه یه لیوان میریزیم داخلش ، و در قابلمه رو میزاریم تا جوش بیاد بعد به اندازه دلخواه برنج نیم دونه میشوریم مثل کته با اب میریزیم داخلش و بعد از یه ربع 2 پیاله ماکارانی فرمی (شلز)شلز ها را اضافه کرده و هم میزنیم ،وقتی شلز ها پخت سوپ آماده اس.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول میزاریم سینه مرغ با پیاز و ابجوش و فلفل سیاه ابپز بشه
بعدش تو یه ماهیتابه دیگه پیاز رو در حد تفت خوردن طلایی میکنید با کمی زردچوبه و نمک و فلفل بعد مرغ ابپز ریش ریش شده رو میریزیم داخلش ، اسفناج از قبل ابپز شده رو اضافه میکنیم و درش رو میزاریم تا ابش تبخیر بشه(زیاد ریز خرد نشده درشت باشه اسفناج ) وقتی کامل ابش تبخیر شد دوتا تخم مرغ میشنیم داخلش و درش رو میزاریم تا سفید تخم مرغ پف کنه
منم ماکارونی فرمی رو میریزم توی شیر نمک زردچوبه فلفل سیاه آویشن خیلی کم هویج فلفل دلمه و قارچ وقتی آبش کشیده شد کره میریزم و مرغ ریش شده ی هم میزنم خیلی راحته و خوشمزه فقط شیر باید اونقدر باشه که ماکارونی وا نره و بپزه خواستید پنیر پیتزا هم بریزید اگه از قبلش سینه مرغ رو مکعبی خورد کنید و ی تفت بدید با کره بعد شیر و....رو بریزید بهتره
عدس پلو رو با عدس بیشتر درست میکنم بعد تو ی ظرف پیاز رو تفت میدم زردچوبه میزنم بعدم رب و کره زعفرونی یا کره معمولی و زعفرون و گلاب و خیلی کم آب جوش بعدم برنج سفید پخته گرم رو میریزم و فقط مخلوط میکنم نباید رو گاز بمونه بعد موقع کشیدن عدس پلو توی دیس ی ردیف عدس پلو ی ردیف پلوی ربی خیلی خوشمزه میشه اینو یکبار نذری خوردم از اون به بعد بچه ها میگن عدس پلو فقط این مدلی با کشمش و.... صداشون در میاد خیلی خوشمزه و مجلسی میشه