۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 701 عنوان وس واس 100 بازدید | 12 پست بچها با رابطه سطحی بدون دخول امکان بارداری هس دوماهه توعقدم دوروز عقب افتاده ۲۰سالمخ خیلی استرس دارم چرا نمیاااد وای خدا 🙁 1403/10/19 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3884 ببین من کاری ندارم که.. چرا الان رابطه داشتین و این حرفا تابگم کاربرا میپرن رومبنظرم بهتربود بعد از ازدواج باشه.. همسرتون خودش خونه داره؟البته میدونما بعد از عقد باهمدبگه محرم هستین و بالاخره اینم یکی از نیازای افراده که طبیعیه و باید برآورده بشه جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3884 اره اخه چیزی که واسه سواله اینه که میدونم دوران عقد بهم محرم هستند و میتونن رابطه برقرارکنن و.. یجورایی این نیاز طبیعی همه آدماست ولی بنظرم بهتربود بعدازازدواج باشه نه؟ جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 701 ببین من کاری ندارم که.. چرا الان رابطه داشتین و این حرفا تابگم کاربرا میپرن رومبنظرم بهتربود بعد از ... 😂😑بلخره مردن اونم اولین بار بود خیلی سطحی......من کلا هرماه عقب میندازم ازاسترساره عزیزم خونه دارن
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 11215 اخه چیزی که واسه سواله اینه که میدونم دوران عقد بهم محرم هستند و میتونن رابطه برقرارکنن و.. یجورایی ... درسته
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3884 😂😑بلخره مردن اونم اولین بار بود خیلی سطحی......من کلا هرماه عقب میندازم ازاسترساره عزیزم خونه دار ... خب اگرمیخایید دوران عقد باردارنشین که کا ،،. ندوم بزارید یا قرص اورژانسی بخوریداگرم که نمیخایین جشن عروسی بگیرید (بااین وضع گرونیا) که میشه چرا که نه جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 701 خب اگرمیخایید دوران عقد باردارنشین که کا ،،. ندوم بزارید یا قرص اورژانسی بخوریداگرم که نمیخایین جشن ... من یه شب مونده ب پری رابطه داشتم امکانش نیس اصن اخه چیزیم نریخته ک قرص بخورم بهم میریزه بیشتر ینی کلا هیچ مایه ای نبوده و دخولی...😑
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 701 بچها چطور میتونم تایپیکا قبلیم بپاکم یاکلا همینایی ک مینویسم امکانش هس کسی نبینه؟
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3884 من یه شب مونده ب پری رابطه داشتم امکانش نیس اصن اخه چیزیم نریخته ک قرص بخورم بهم میریزه بیشتر ینی ک ... پس لزومی نداره نگران باشید اگرمایع نریخته جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 701 پس لزومی نداره نگران باشید اگرمایع نریخته 🩷قربانت اره مطمعنم کلا من استرسیم
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3884 بچها چطور میتونم تایپیکا قبلیم بپاکم یاکلا همینایی ک مینویسم امکانش هس کسی نبینه؟ نه پاک نمیشه مگراینکه گزارش بخورخ جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!