2777
2789
عنوان

محتاج دعا

156 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من فردا هصر وقت دارم واسه سونو قلب ٧ هفته ام ميشه برام دعا كنين با دل شاد برگردم يه بارداري ناموفق داشتم و خيلي به اين بچه دل بسته ام

محتاج دعاتونم

خدارو شكر پسرم به سلامت دنيا اومد واسه همه منتظرها هم دعا كردم انشالله كه اين حس قشنگو تجربه كنن🙏🏻

انشالله بحق امام رضا صدای قلبش بشنوی

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براتون صلوات فرستادم... ان شاالله بهترینها براتون اتفاق بیافته...

مرسي مهربون

خدارو شكر پسرم به سلامت دنيا اومد واسه همه منتظرها هم دعا كردم انشالله كه اين حس قشنگو تجربه كنن🙏🏻
ايشالا گلم محتاجيم به دعا

انشالله نيني شما هم سالم و سلامت باشه

انشاالله که با خبرای خوب میای عزیز دلم😍❤

حتما فردا اينجا خبرشو ميدم

به امید خدا که سلامته بچه تون و قلبش سالهای سال بتپه

خدا از دهنتون بشنوه🙏🏻

ایشالا که قلبش میزنه ، نگران نباش ، منم برات صلوات میفرستم که با دل شاد و لب خندون از سونو برگردی

واقعا ممنونم ازت مهربون

بچه ها چقدر خوشحالم كه اينجا پر از ادم هاي مهربونه🙏🏻🤗 من فكر ميكنم دعا خيلي مهمه

انشالله واسه همتون اتفاقات خوب بيوفته