2777
2789
عنوان

رویت قلب جنین

464 بازدید | 30 پست

بچه ها من سن بارداریم امروز ۷ هفته و ۱ روز بود رفتم سونو گفت سن بارداریت ۶ هفته و یک روزه و ساک بارداری و کیسه زرده و قطب جنین رو دید اما گفت قلبش تشکیل نشده برو یک هفته دیگه بیا

تو رو خدا بگید کسی بوده با این شرایط که قلب جنینش تشکیل شده باشه اینقدر گریه کردم حالم بد شده

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن اگه تشکیل نشه به صورت طبیعی تا هفته 12 دفع میشه اگه بعد از دوازده هفته قلبش تشکیل نشد و سقط هم نشد برو واسه سقط

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان زوده ممکنه اخرای تخمک گذاری و روزهای نزدیک به پریودت حامله شده باشی. 

اون تاریخی که میگن از روز اول اخرین پریودت حساب میکنن

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
سونو واژينال انجام داد؟

آره رفتم مرکز سونو ۱۴۷ تومن هزینه سونو دادم بردم دکتر دوباره برداشت سونو واژینال کرد آخه امروز لک خون دیدم بهش گفتم خانم دکتر من لک خون دیدم یه بارم واژینال کردم اونم جوابش اما توجه نکرد و دوباره سونو واژینال کرد

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲
آره رفتم مرکز سونو ۱۴۷ تومن هزینه سونو دادم بردم دکتر دوباره برداشت سونو واژینال کرد آخه امروز لک خو ...

نگران نباش،بذار ١٠روز ديگه برو،برات دعا ميكنم خوشگلم،ايشالا هرچي خيره و دوست داري بشه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي