2777
2789
عنوان

كتلت مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 24 پست

مرغ خام رو با پیاز خام و یه سیب زمینی خیلی کوچولو چرخ کن و بهش آرد و زعفرون و نمک و ادویه بزن و سرخ کن

آخر سر که همه شون سرخ شد یه کم بهش آب و سماق یا آبغوره اضافه کن و درشو بذار یه ربع با شعله کم بذار خیییلی خوشمزه میشه

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خام چرخ میکنم پیاز و سیب زمینی رو هم رنده ریزمیکنم آبش و میگیرم باهم قاطی میکنم وادویه میزنم و سرخ م ...

ببخشید سیب زمینی رو اب پز میکنید؟ادویه های و چیزایی که بهش اضافه میکنید لطف میکنید بگید

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد

مرغ رو بپز برای دو نفر نصف سینه و دو تا بال کافیهبا پیاز و سیر و زردچوبه و نمک و اب بپز بعد از پختن دو قاشق از ابش باقی بمونه وقتی خنک شد ریش ریش کن دو قاشق پیاز داغ و سه تا تخم مرغ و دو قاشق اب مرغ و زعفران و فلفل و چون مرغ و پیازت نمک داره معمولا دیگه نمک نمیخواد یه قاشق ابلیموی تازه یا یکی دو قاشق ابلیموی تازه بهش اضافه کن خوب مخلوط کن و تو روغن داغ بریز درش رو بذار یه طرفش که سرخ شد برش گردون و تیکه کن و بذار طرف دیگه ش سرخ بشه بعد از برگردوندن دیگه لازم نیست درش رو بذاری نوش جون من مواد رو تقریبی گفتم خودت یکبار درست کنی دستت میاد چجوریه 

پیازش باید اندازه باشه اگه خیلی کم باشه خوشمزه نمیشه اگه خیلی زیاد باشه شیرین میشه مقدار ابلیموش &nb ...

مرسي عزيزم وقت گذاشتي 

پس شما مثل كوكو سبزي همشو باهم ميريزين تو تابه 

مرسي عزيزم 😇

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
ببخشید سیب زمینی رو اب پز میکنید؟ادویه های و چیزایی که بهش اضافه میکنید لطف میکنید بگید

نه گلم خام رنده میکنم و آبش و میگیرم.ادویه هم زردچوبه.فلفل سیاه.نمک.سبزی معطر هم مرزه.ببخش دیرجواب دادم😚

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹