2777
2789
عنوان

دست بزن همسر

2329 بازدید | 56 پست

سلام.من امروز تازه عضو این سایت شدم.ولی همیشه تبادل نظرات رو خوندم.راسیاتش من ۳ سالو نیمه ازدواج کردم.ی دختر دوساله دارم.دوسالم با شوهرم دوست بودم .و دوسالم نامزد و عقد بودیم.تو دوستی نامزدی ی بار با هم بحث نکردیم ولی از دوران عقد شوهرم روم دست بلند کرد که من بخاطر عشقم و سن کمم از خانوادها قایم کردم.ولی هی بیشتر و بیشتر شد.کار ب جایی رسید که تو بارداریم بینیم رو شکست و من چهارماه خونه پدرم بودم و شکایت کردم و با تعهد گرفتن و پتدرمیونی خانوادها بعد چهارماه برگشتم.الان که دخترم دوسالشه دوباره هفته پیش کلی کتک خوردم.بیخود و بیجهت بخاطر اینکه واسه اولین بار ی پشت دستی ب بچه زدم.خیلی داعونم دوباره رفتم پزشکی قانونی.و برگه گرفتم.نمیدونم چکار کنم.خانوادم میگن جدا شو.از اونر خانواده شوهرم اصرار ب ادامه زندگی دارن‌.نمیدونم چکار کنم.از طلاق و نبودن شوهرم میترسم.واسه بچم میترسم.از ۱۷ سالگی باشوهرم بودم.۲۴ سالمه و اون ۳۳ سال.

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چون الان ترس از دست دادن شما رو داره میپذیره که با شما بیاد مشاوره. بنابراین بهش بگو حتما پیش مشاور باید بریم. مطمئناً قبول میکنه. بخاطر خودت و بچت این بهترین راهه

این مسائل خیلی حساسه نه میشه گفت طلاق بگیر چون بچه داری، نه اینکه آدامه بده چون کتک خوردی، به نظرم با یک مشاور حاذق مشورت کن شاید شوهرت مشکلی داره، مثلا ناراحتی عصبی. یا افسردگی، یا شما نمی دونی چه جوری باهاش رفتار کنی

مجبورش کن باهات مشاوره بیاد 

کلا کسایی رو که دست بزن دارن رو با مشاوره و حتی شاید با روانکاو شاید بشه درست کرد این راهم برو 

اگه جواب نداد دلت نسوزه  که کاری نکردی واسه نگهداشتن زندگیت بعد طلاق بگیر 

ایندفعه راحت کوتاه نیا

تا مث .....پشیمون شه

یعنی حسابی بترسونشا

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

منم موافقم 

تو یکم تو کاراتو رفتارات محتاط باش 

منم رو بچم حساسم تا حدی که در خودم میبینم اگه شوهرم چیزی بهش بگه پاشم کتک کاری راه بندازم 

شاید ناپخته رفتار میکنی اونم عصبیو حساسه 

البته حق نداره بزندت اما توهم یکم محتاط باش

خدایا خیلی دوست دارم، تنهام نذار.
این مسائل خیلی حساسه نه میشه گفت طلاق بگیر چون بچه داری، نه اینکه آدامه بده چون کتک خوردی، به نظرم ب ...

خیلی تا الان مشاور رفتم.تو روزای عادی خیلی خوبه ولی وقتی عصبی میشه اصلا نمیفهمه چکار میکنه.باور کن خیلی ازش میترسم.تو دعوای اخر طرفم لیوان پرتاب کرد .همش میگم اگه خورده بود تو سرم چی میشد.بیشتر از همه جلو بچم خوردم میکنه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید