2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انسان فقط‌ یه بار فرصت زندگی کردن داره و دیگه بهش داده نمیشه ، دیر یا زود میمیره ، پس بهتره از مسیر زندگی لذت ببرید ، درد و رنج هم جزیی از زندگیه...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

منم از دست شوهرم میخام سر به بیابونا بذارم

ولی یه بچه دارم که نمیتونم تنهاش بذارم

هی خدا

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

نترس  نمیمیری 

روزی صد بار چندین ساله همینو به خودم میگم و تهش هیچ حتما اون روزی میمیرم که دلم میخواد زندگی کنم اره دنیا همینه ب چپت بگیر مشکلاتو منم همین کارو کردم چون هیج کاری از من تو ساخته نیس حالا مشکلت هر چیم میخواد باشه بالاخره شده دیگه 

برو بخواب 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

چراوچندسالته

۲۵ سالمه

همسرم بعضی اوقات خیلی بهانه گیری می کنه

قبلنا اهمیت می دادم بهش ولی الان دارم بی تفاوت می شم نسبت بهش

غر می زند اصلا حال ندارم جوابش و بدم

از طرفی از خانوادم دورم و دلم تنگ شده واسه دوران قدیم که مجرد بودم و پیششون