ببین وقتی به شوهرت بگی من بخاطر تو بخشیدم اگه اونا هم از تو بد بگن شوهرت میفهمه تو کاری نداری این ق ...
من بهش گفتم اونا اصلا نمیخان با من دیگه حرف بزنن گفت اینحور نگو..درصورتی ک تو دعوا بهم میگفت توگوهی ماققط بخاطره داداشم ب تو احترام میذاشتیم..درصورتی ک خداشاهده هرروز ناهارا زنگش میزدم میگفتم ازسرکاربیاخونمون
بله متوجه شدمولی خب هرچی رابطه ها محدود تر باشه زندگی بهتری خواهیم داشتنباید مشکل خونتو ببری بیرون ا ...
الانم من میگم به شوهرش بگه با اینکه حرفای بدی زدن بخاطر تو و زندگیم میبخشم من مشکلی ندارم .بزار شوهرش بفهمه این قهر از طرف اوناست اگه بد این خانم رو هم بگن شوهرش میفهمه که زنش مشکلی ندارد اینا ول نمیکنن.با سیاست جلو بره
بله متوجه شدمولی خب هرچی رابطه ها محدود تر باشه زندگی بهتری خواهیم داشتنباید مشکل خونتو ببری بیرون ا ...
بخدا درست میگی..اینا خیلی ادمای بدی بودن خیلی...تازه فهمیدم دستم هیچ نمکی براشون نداشت..دوس پسرش فوت کرده بود پا ب پاش گریه میکردم..اخرشم برگشت بهم تو دعوا گفت اشتباه کردیم گفتیمو کلی چیزه دیگه
من خیلی احمقم...وبدیه این موضوع ک برام مهم شده..اینه ک توشهرشون غریبم کسیو ندارم..اونم ی شهر خیلی کوچیک.اگه پیش خانوادم یا شهرخودم بودم شاید این موضوع برام بی اهمیت میشد