از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم تو این رشته درس میخونم😍شما دانشجویین یا فارغ التحصیل شدین؟و اینکه تو کار آموزی علوم تربیتی چیکا ...
عزیزم راضی هستی ؟ دولتی؟.
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕 ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
بسلامتی خاااانم😍💕نه من فارغ التحصیل شدم 🥰من برای کارورزی دوره مشاوره رفتم عزیزم اونجا فعالیت میکر ...
💋💖
کارورزی میشه به توضیح بدی راجبش چجوریه ؟؟
ببین گلم شما باید دو واحد که جز دروس تخصصیه،کارورزی پاس کنی، از استاد مربوطه نامه میگیری و آموزش هم باید تایید کنن بعدش میری سرکلاس ولی من رفتم مشاوره درسی اونجا بودم
اما قبل هرچی باید مدرستو انتخاب کنی و ازمدیر تاییدیه بگیری🥰💕🤍✍️