2777
2789
عنوان

کرونای 2025😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماها که خوابگاهیم و امتحان داریم ترس مریض شدن و افتادن درسامون رو داریمبعضیا بیماری زمینه ای و ....ب ...

مایعات زیاد بخورین و ماسک بزنین، من خودم هرروز تو شیفت بین مریضا هستم ولی خداروشکر چون ماسک میزنم تا الان نگرفتم،

کسایی که بیماری زمینه ای دارند مواقعی که پیک هس مث الان تو مکانهای عمومی نباشن بهتره

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

برنامه دارن كه جمعيت دنيا كم كنن مريضي ساخته شده هست كه بين مردم شيوع ميدن و با جو دادن و استرس وارد كردن فقط سيستم ايمني بدن خراب تر ميشه

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

فکرکنم به دلایلی میخوان گندش کنن انشالله خیره استرس نداشته باش سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه

شاید

ولی درکل که همچین چیزی هست و میگن احتمال قرنطینه جهانی دوباره وجود داره

ایشالا که گندش کردن فقطو چیز مهمی نیست

مایعات زیاد بخورین و ماسک بزنین، من خودم هرروز تو شیفت بین مریضا هستم ولی خداروشکر چون ماسک میزنم تا ...

اخه چطور ماسک بزنیم واسه بیرون رفتن و سالن مطالعه اوکیه ولی تو اتاق و موقع خواب چی

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

برای بچه‌ای کوچیک چی خطرناکه؟ باردارا چی؟

بله بیشتر خطرناکتره برا اونا چون بچه هایی که مخصوصا زیر ۶ ماه هستن و باردارا چون بخاطر جنینشون نمیشه هر دارویی تجویز کرد بیشتر در خطرن

نگران نباشین چیز جدیدی نیس ما هر سال انفولانزا رو تو این فصل داریم، فقط مایعات زیاد بخورین تا اگ گرفتین زود دفع بشه هم ماسک بزنین میرید بیرون

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

من تو أوج كرونا قبلي زايمان كردم شكر خدا مشكلي هم پيش نيومد

مريض ديابتي داشتيم سن بالا خوب شد تو خونه

جوون سرحال رفت بيمارستان ديگه برنگشت

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اخه چطور ماسک بزنیم واسه بیرون رفتن و سالن مطالعه اوکیه ولی تو اتاق و موقع خواب چی

اره خب خابگاه سخت تره یادمه زمان کرونا تو اتاق خابگاه بیشتر از ۲ نفر نمیموندیم 

بله بیشتر خطرناکتره برا اونا چون بچه هایی که مخصوصا زیر ۶ ماه هستن و باردارا چون بخاطر جنینشون نمیشه ...

من دو هفته پیش آنفولانزا گرفتم و تموم شد الان دو روزه حالت سرماخوردگی دارم و بینیم کیپ شده

باردار هم هستم خیلی اذیتم. جایی هم نرفتم نمی‌دونم چطور گرفتم