2777
2789
عنوان

من اصلا سفر نکردم ولی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 35 پست
من گفتم نمیره گفت باش 3 شب پیام داد من سوار هواپیما 40 دقیقه دیگه از ایران خارج میشم تا رفتم فرودگاه ...

وااای جای شما اتیش گرفتم شاید خوبه که شما اینقدر بساز هستی نمیدونم

وااای جای شما اتیش گرفتم شاید خوبه که شما اینقدر بساز هستی نمیدونم

اره سفر آنکارا بود بعد تماس تصویر گرفت من خیلی دلم خواست

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم نمیتونید تنهایی برید؟من بودم حداقل منم جدا میرفتم

سفر خارجی نه شوهرم ۱2 زبان بلد من فارسی بلد‌ نبستم گم میشم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

خو حداقل داخلی برو خارجیم با اور برو گم شدن نداره

کجا به شوهرم گقتم منو گفت میفرسته چین یعد فکر کنم به زبان چین بیشعور بهم فوش میده من نمی‌فهمم من داخل میرم 

2790
2778
2791
2779
2792