2777
2789
عنوان

همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

طفلی همین اول رو راست بوده بهتره دوستتون واقعا واقع بین باشه چون صرفا مرحله اشنایی و شناهت بوده اون دوماه دوست من ک بعد ۴سال نامزدیش بهم خورد ... پسری ک از اول دل نده سخته دیگه دل بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت هنوز آمادگیه ازدواج نداره. ازدواج نصف بیشترش عقله نه احساس.

عقلشو کار بندازه پا بذاره روی احساسش

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

راستشو بخوای من یه دوست اینطوری دارم 

بنظرم دوماه دیگه کمترین زمان برای اشنایی و تصمیم گیری برای ازدواجه 

ولی دوستم تا هر پسری نظر منفی میداد میگفت منو امیدوار کرده و طرف بی وجدانه و ...

ولی من با دوستم موافق نیستم بنظرم خب در دوره اشنایی پسرا چی بگن نمیشه که مثل چوب خشک رفتار کنن خب 

خوب چرا از طرف دیگه میگه من هستم هر چقدر تو بخوای

خب چه فایده بهش اهمیت نمیده بعدشم اون واسه ازدواج که نگفته باهات هستم بالاخره که بایدجداشه هرچی بیشترطول بکشه سخت تره

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

اشتباه دوستتاینه که وابستگی شو نشون طرف داده مردا رو باید کم محلی کنی مثل ادم تشنه بکشونی دنبال خودت۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
اشتباه دوستتاینه که وابستگی شو نشون طرف داده مردا رو باید کم محلی کنی مثل ادم تشنه بکشونی دنبال خودت ...

اخه اون پسره هم دوستش داشت و ابراز میکرد 

یعنی اول اون ابراز کرده این قوت قلب گرفته

احتمالا منظور پسره اینه که جواب من نه هست و اگرچه میتونم باهات دوست بمونم اما جواب نهاییم برای ازدواج با تو منفیه و اونی که اول و اخر ضرر میکنه   اسیب میبینه احساس تو هست پس عاقلانه فکر کن 

وگرنه اگر میخواست الکی دختره رو دنبال خودش بکشونه نمیگفت نظرم منفیه الکی کش میداد

راستشو بخوای من یه دوست اینطوری دارم  بنظرم دوماه دیگه کمترین زمان برای اشنایی و تصمیم گیری بر ...

من یه مطلبی خوندم بهش میگن بکارت ذهنی خیلی جالبه بعضی دخترا ک شایدم خودم جزوشون باشم اصلا وارد رابطه نمیشن وقتیم میشن انتظار یک رابطه محکم و کمالگرا دارن ...من ک سعیمو میکنم ریلکس تر باشم 

احتمالا منظور پسره اینه که جواب من نه هست و اگرچه میتونم باهات دوست بمونم اما جواب نهاییم برای ازدوا ...

میدونید عزیزم به دختره میگفت دیدم مثبته با تو 

نمیدونم چه مرگشه الان

27 سال  توی این سالها زیاد خواستگار نداشته میترسه از دستش بده به نظرم

نمی خواد و نمیتونه کنارش بزاره بخاطره همینه پس. پسره هم که نمیخواد، به اجبار نمیشه کسی رو نگه داشت. والا بعضی آقایون اولش عاشق و دلباخته ان تو زندگیشون خیانت میکنن حالا این که گفته نمیخوام خوب دلش با دوستتون نیست دیگه. بهتر و عاقلانه تره دوستتون هم فراموشش کنه وبه قول معروف بسپاره دست سرنوشت.2ماه چه وابستگی ای آخه. دوستتون آدم احساسی ای هستش.به نظرم اشتباه میکنه اگه بفکر ادامه هستش.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸