2821
2789
عنوان

پروبیوتیک⁉️

73 بازدید | 8 پست

کیا مکمل پروبیوتیک مصرف میکنن؟ 

معرفی کنید و اسمشو بگید؟!

و اینکه نسبت به قبل چه تغییری کردید با مصرفش؟ 

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من لاکتوفم خوردم یمدت خوب بود

برای کاهش ترشحات زنانه خوب بود؟

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم ماستش رو مصرف میکردم

اوه فضولات انسانی😂

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم ماستش رو مصرف میکردم

ماستش شنیدم خیلی خوبه

ماستش شنیدم خیلی خوبه

تو شبکه منو تو ی مستند دیدم ک محتویات غذاها و لبنیاتی ک میخوریم چیه 

پروبیوتیک چیه 

اونجا فهمیدم تو کانال یوتیوب هست میتونی ببینی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

تو شبکه منو تو ی مستند دیدم ک محتویات غذاها و لبنیاتی ک میخوریم چیه پروبیوتیک چیه اونجا فهمیدم تو کا ...

مچکرم✨️🙋‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792