2777
2789
عنوان

پروبیوتیک⁉️

74 بازدید | 8 پست

کیا مکمل پروبیوتیک مصرف میکنن؟ 

معرفی کنید و اسمشو بگید؟!

و اینکه نسبت به قبل چه تغییری کردید با مصرفش؟ 

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من لاکتوفم خوردم یمدت خوب بود

برای کاهش ترشحات زنانه خوب بود؟

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم ماستش رو مصرف میکردم

اوه فضولات انسانی😂

از وقتی تو ی مستند دیدم ک با فضولات انسانی ساخته میشه دیگه نخریدیم ماستش رو مصرف میکردم

ماستش شنیدم خیلی خوبه

ماستش شنیدم خیلی خوبه

تو شبکه منو تو ی مستند دیدم ک محتویات غذاها و لبنیاتی ک میخوریم چیه 

پروبیوتیک چیه 

اونجا فهمیدم تو کانال یوتیوب هست میتونی ببینی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

تو شبکه منو تو ی مستند دیدم ک محتویات غذاها و لبنیاتی ک میخوریم چیه پروبیوتیک چیه اونجا فهمیدم تو کا ...

مچکرم✨️🙋‍♀️

2827
2791
2779
2792