2777
2789
عنوان

تکان های نی نی

123 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من هفته هفده هستم..ایا تو این هفته حرکت نی نی حس میشه یا نه..اخه دوروزه که حالت نبض سمت چپ شکمم میزنه ..البته میدونم که نی نی سمت چپمه ..چونکه پای سمت چپو نمیتونم زیاد بالا بیارم به دلم فشار میاره ..الان انگاری یه نبض تو سمت چپه..ایا الان حس میشه یا این چیز دیگس

حس میشه عزیزم الانا دیگ تکون های ریزمیخوره منم هفته18هستم اماکم حس میکنم گاهیم اصلا😓راستی شماداروی تقویتی وقرص میخوری کلاقرص چی میخوری ازاین ماه ب بعد؟؟

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه حس بشه من تا  22حس نکردم

واقعا؟اخه من گاهی اصلاحسش نمیکنم تازه جوریکه ک فک میکنم اصلاتودلم نیست ونگران میشم ومیرم سونوهی میگه نرماله پس شکمم کی بزرگ میشه کی تکون میخوره😓😓😓

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤

خیلی نامردید منم هفته۱۴هستم گفتم سمت چپم نبض میزنه گفتیدرحمه و فشارخون

حالاداریدبه ایشون میگید نی نیه؟باهمتون قهرم😢

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
واقعا؟اخه من گاهی اصلاحسش نمیکنم تازه جوریکه ک فک میکنم اصلاتودلم نیست ونگران میشم ومیرم سونوهی میگه ...

نگران نباش منم استرس داشتم اما خب دوس نداشت تکون بخوره بچه م 😌😌😌  از بیستو دو ببعد دیگه ووشو کار میکنه تو دلم 

خیلی نامردید منم هفته۱۴هستم گفتم سمت چپم نبض میزنه گفتیدرحمه و فشارخون حالاداریدبه ایشون میگید نی ن ...

عزیزم این خانوم 17هفته هست.اخه گرچه من خودمم کم حس میکنم ی هفته پیش بیشترحس میکردم مردم ازاسترس ونگرانی هی میگم سالمه زندس چی میشه دنیامیادوایی خداکی تموم میشه نفس راحتی بکشیم بگیریم بغل این فسقل هارو

عزیزم این خانوم 17هفته هست.اخه گرچه من خودمم کم حس میکنم ی هفته پیش بیشترحس میکردم مردم ازاسترس ونگر ...

نمیخوام😢نذاشتیدخوش باشم بگم بپمه دارم حسش میکنم.اصن بامن هیچکی  حرف نزنه😢😢😢😭

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
حس میشه عزیزم الانا دیگ تکون های ریزمیخوره منم هفته18هستم اماکم حس میکنم گاهیم اصلا😓راستی شماداروی ...

ببخشید هفته شونزده ...اشتباه نوشتم...اره قرص های ویتامین بهم دادن..ویتامین د۳...مولتی ویتامین...فولیک اسید...فروس سولفات

واقعا؟اخه من گاهی اصلاحسش نمیکنم تازه جوریکه ک فک میکنم اصلاتودلم نیست ونگران میشم ومیرم سونوهی میگه ...

شکم منم یه کوچولو بزرگ شده ..از هفته هیجده به بعد نی نی بیشتر رشد میکنه و شکم بزرگتر میشه

خیلی نامردید منم هفته۱۴هستم گفتم سمت چپم نبض میزنه گفتیدرحمه و فشارخون حالاداریدبه ایشون میگید نی ن ...

😁 اگه لاغر باشی میگن زود حس میکنی...چهارده خیلی زوده 

من شکمم کم بزرگ شده تکون هم ک کممه داروهم نخوردم امروزمیخوام برم بگیرم