2777
2789
عنوان

کمکککککککک

71 بازدید | 11 پست

دندون درد شدید دارم . کل دندونای سمت چپم درد شدیدی دارن به طوری که دارم دیوونه میشم . هم بالا هم پایین . هر چند ماه یه بار اینجوری میشه و تقریبا یه هفته اینجوری میمونه.الان فک کنم ۶ یا ۷ ساله . عکس هم گرفتم میگن سالمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه شایدعفونت داری.من دوهفته اینجوری بودم دکتربهم گفت عکس بگیردیگه نرفتم توجه کردم فقط روزایی ک عصبی میشدم دردمیگرفت شایدازاعصابت باشه

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

احتمالا عصبیه . بابونه و گل گاو زبون و نبات دم کن بخور ببین چطوره

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘
مگه میشه شایدعفونت داری.من دوهفته اینجوری بودم دکتربهم گفت عکس بگیردیگه نرفتم توجه کردم فقط روزایی ک ...

عکس هم گرفته بودم عزیزم 😔 اصلا نمیدونم چیه . خیلی استرسی هستم ولی آخه یه لحظم دردش قط نمیشه

عکس هم گرفته بودم عزیزم 😔 اصلا نمیدونم چیه . خیلی استرسی هستم ولی آخه یه لحظم دردش قط نمیشه

باورکن ازاعصابته من اینجوری بودم هرشب میبردنم بیمارستان حتی چن تاتاپیکم زدم علائمشوب دکترگفتم گفتم ازاعصابته الان تای کم عصبی میشم دردمیگیرن ولی ازترس دندون دردخودمومیزنم ب بی خیالی

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
واقعا این دمندش ها رو اعصاب تاثیر داره؟ من چرا حس نمیکنم 😕

آره عزیزم تاثیر داره ولی زیاده روی نباید کرد .... بابای من اینقدر اعصابش ضعیفه ک اگر ماشین پشت سرش بوق میزد دست میذاشت رو چشم و سرش ولی وقتی دم نوش بهش میدم خیلی خیلی بهتره

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘
آره عزیزم دندونا سالمه ولی درد داره

اخه منم یه دوستی داشتم اونم دندوناش سالم بود ولی مثه شما شدید درد میگرفت که اصن نمیتونست بخوابه

بعداااا فهمید وقتی نخ دندون میکشه اونقد فشار مبده میره تو لثه ش نخ دندون،اون باعث میشده درد بگیره کل دهنش