2777
2789
عنوان

دوران pms

108 بازدید | 19 پست

premenstrual syndrome 

دیگه خودتون میدونید دیگه   برای من مثلا دوهفته قبل پریودی  اینطور میشم که از خودم برنامه هام کارام شخصیتم بدم میاد ناامید میشم همش حس ناکافی بودن دارم   ضمن اینکه پوستم خراب میشه و همه اینا ادامه داره تا زمان پریود برسه  اونوقت درست میشم   

راهکاری دارید ک۶ بتونم کاهش بدم یا کنترل کنم این علائم رو ؟ واقعا اذیتم 

شمام اینطورید؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

مثلا امروز حتی از شخصیت خودمم بدم میومد و حس فروپاشی داشتم !  حس کردم افتضاحم  که رفتم تقویم چک کردم دیدم بععععله

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صورتم ب شدت جوش میزنه داغون میشم. ی هفته قبلش اعصاب صفررررر. کمر درد. از شروع تا۱۴روز کلا سر ...

خب چطور میشه علائمش رو کم یا کنترل کنیم ؟هیچوقت بهش فکر کردی ؟

مدیتیشن کن کلاس یوگا شرکت کن فیلم انگیزشی نگاه کن با دوستات وقت بگذرون کارهایی که ارومت میکنه انجام ...

مرسی از نظرت   همه رو دارم جز مدیتیشن    چطوری مدیتیشن میکنی ؟

مدیتیشن کن کلاس یوگا شرکت کن فیلم انگیزشی نگاه کن با دوستات وقت بگذرون کارهایی که ارومت میکنه انجام ...

البته کلاس یوگا هم نمیرم   وقت ندارم 

چند تا دارو داره فکر کنم اسم یکیش همین pms بودمن خودم ویتامین ب۶ میخورم حالم خوب میشهالبته من به شد ...

اها مرسی عزیزم   حتما میپرسم از داروخونه 

منم داغون میشم یاد یه مزخرفاتی میفتم و خودمو داغون میکنم و گریه و فلان ‌.... سعی برکنترلش دارم اما خ ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫

😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خیلی مزخرفه مخصوصا من که فکرم مریضه اصلا سمت چیزایی میره که انگار سرطان بجون خودم میندازم 

ولی به نظرم نباید خیلی بهش اهمیت بدیم  همون بهم ریختن هورمونا کافیه هرچی بیشتر راجبش میدونیم بیشتر اذیت میشیم 

قبلا چه میدونستن که دوره ی بدیه افسردگی و فلان داره ....همون یکم اخلاقمون تغییر میکنه کافیه  .الان بدنامونم ضعیفه بدتر میشیم 

خیلی مزخرفه مخصوصا من که فکرم مریضه اصلا سمت چیزایی میره که انگار سرطان بجون خودم میندازم ولی به نظر ...

دقیقا درسته   آفرین    کاش بتونیم 

دقیقا درسته آفرین کاش بتونیم

اوهوم انشاا....که بتونیم یکم بدنامون تقویت بشه به نظرم بتونیم بهترمقابله کنیم ذهنمونم باید یکم درگیر چیزای دیگه بشه .اون چند روز بیحالی و اینام ک دیگه فکر میکنم طبیعیه