2777
2789

دنیا امروز را دوست ندارم دروغ گفتن کلاس کاری برایشان داشت  گرگ بودن برایشان افتخاراست و گاهی نقش کفتار روباه شغال بازی کردن عجب دنیا کثیفی وبازی دادن مردم برایشان سرگرمی ست  

دنیا امروز را دوست ندارم دروغ گفتن کلاس کاری برایشان داشت گرگ بودن برایشان افتخاراست و گاهی نقش کفت ...

مهم نیست که دیگران ما را چگونه قضاوت میکنند 😏بلکه مهم این است که ما در خلوتی سرشار از صداقت و در نهایت قلبمان خویشتن را چگونه  داوری میکنیم

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست که دیگران ما را چگونه قضاوت میکنند 😏بلکه مهم این است که ما در خلوتی سرشار از صداقت و در نه ...

نقش بازی کردن دروغگویی آخر عاقبت ندارد و دنیا باهمه داریش پوچ هست پوچ و آخرش هم پوچ

نقش بازی کردن دروغگویی آخر عاقبت ندارد و دنیا باهمه داریش پوچ هست پوچ و آخرش هم پوچ

نبودید نیستید نخواهید بود لایق خوبی هایمان

خوبی ندیم جز نیرنگ فریب بازی گرک میش ندیدم جز ویرانگی

مردم در چیستی زندگی خودشان هم مانده اند

اگر به حرف اینها😏😏😏😒😒اهمیت بدهی هر کس برایت حکمی صادر میکند گوشهایت را بگیر در لاک  خودت بمان و برای خودت زندگی کن

مردم در چیستی زندگی خودشان هم مانده انداگر به حرف اینها😏😏😏😒😒اهمیت بدهی هر کس برایت حکمی صادر می ...

نترس حکم را خداصادر میکنید نفرین مظلوم اه را خواهد گرفت کمی دیرتر یا زودتر ویران خواهد کرد کاخ ها را

نترس حکم را خداصادر میکنید نفرین مظلوم اه را خواهد گرفت کمی دیرتر یا زودتر ویران خواهد کرد کاخ ها را

شبی یکنفر از جنس خودت

خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد

شبی یکنفر از جنس خودتخنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد

کآشی همه مثل ما بودن دل صاف مثل دریا قلب پر ازامید و صداقت نه گرگ صفت و شغال کفتار بودن و چوپان دروغگو بودن افتخار نیست

کآشی همه مثل ما بودن دل صاف مثل دریا قلب پر ازامید و صداقت نه گرگ صفت و شغال کفتار بودن و چوپان دروغ ...

تلخ باش اما خودت باش این صداقت بهتر است ترش رویی از دو رویی بی نهایت بهتر است

غمگینترینمs دادشم همه چی توصیح داد بسته اینهمه فیلم کثافت کارهای نجست بازی بخدا لجن لجن تری یه کلام ...

😂😂😂چرا درخواست میدی پس زورت میاد درخواستت قبول نمیکنم  اینا رو مینویسی بنویس خدا قاضی بین من شما 

حرفی ندارم

😂😂😂چرا درخواست میدی پس زورت میاد درخواستت قبول نمیکنم اینا رو مینویسی بنویس خدا قاضی بین من شما ...

ازش بپرس به ارواح خاک مادرم همه چی گفت نیاز درخواست دادن ندارم کلا آدم دروغگویی کافی برام