2777
2789
عنوان

خانمهای باردار لطفا کمک کنید

81 بازدید | 13 پست

سلام از دیشبه زیر شکمم سمت راست و چپ درد میگیره بعضی وقتا درد پریودی حس میکنم الان سمت چون خیلی بد تیر می کشه هرچی با دکتر م تماس میگیرم جواب نمیدن کسی همچین دردی داشته ؟؟بعد من الان برا سونوگرافی اموالی 18هفتگی میتونم برم؟؟

دکتر یا بهداشت تعین نکردن زمان انومالی رو؟؟

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۶ هفته و پنج روزمه برای ششم دی وقت انومالی دارم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

دردات طبیعیه استراحت کن غذای سرد خوردی؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دکتر م گفت 3دی بیا چکاپ فک کنم همون موقع بخواد بفرستم 

اره دیر نیس زمانش خوبه من و شما با توجه به تیکر یه روز فرقمونه

نه غذا سرد نخوردم پریروز رابطه داشتم و دیروزم خیلی بالا پایین کردم . امروز دیگه نرفتم سرکار 

خب پس دردت واسه همونه با یه چادر شکمتو ببند ولی نه محکم فقط دراز بکش تو نوبت دکتر بعدی به پزشکت بگو تو رابطه دل درد گرفتی نظرش و بگه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
با تیکرت که فک کنم فردا 18هفته ات پر میشه نه:؟

نمیدونم یه برنامه دارم پریودیمو که زدم برام ۱۶ هفته و پنج روز حساب کرد