بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین ویروس جدیده ک درموردش تاپیک زدم؟؟مینو محزر گفته پاندمی جدید میشه ب احتمال زیاد
من گرفتم ی هفته درگیر بودم خوب شدم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
تو کانادا رفته فعلا.ببینیم ایندفعه چینیا چی خوردن سری اول که خفاش خورده بودن.
علائمش چیه؟؟؟
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
همین نیس ک تو ایران هم چن نفرو درگیر کرده؟ اگه اونه من و پسرم دوبار گرفتیم
ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویران کنند،اما بدان که نتوانندولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀