2821
2789

الان خیلی دلم میخواست بهت بگم هیچ جوری راه نداره نگران نباش درست میشه 😆😆😆😆😂😂😂😂

😐برو تو گوگل سرچ کن فراوون از این برنامه ها ریخته خواهر قبل هر سوالی ی سرچ کنی بد نیستا ما اینجا داریم چند تا کارخونه و شرکت رو مدیریت میکنیم اونوقت شما بابت همچین چیزی وقت مارو میگیری یادم باشه بسپارم دگ سایت رات ندن یا نزارن تاپیک بزنی😂😂😂😂😂😂😂

الان خیلی دلم میخواست بهت بگم هیچ جوری راه نداره نگران نباش درست میشه 😆😆😆😆😂😂😂😂 😐برو ...

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان خیلی دلم میخواست بهت بگم هیچ جوری راه نداره نگران نباش درست میشه 😆😆😆😆😂😂😂😂 😐برو ...

ینی هروقت  میخام چیزی  از گوگل دانلود کنم . فوری یه عالمه برنامه بیخود باز میکنه . تو شصت تا کانال خود بخود عضوت میکنه ‌ یه عالمه ام خود بخود یه چیزایی دانلود میکنه ک اصن نمیدونم چیه . فوری حجم نت ب آنی پر پر میشه . اسم برنامه شو بگین از بازار بگیرم.