نامزدم بهم گفت تو چاق شو بالا 58 کیلو باید بشی یا 58،من هر چقدر بخوای بهت پول میدم
و الان من 40 کیلو ام
و گفت تا هر وقتم بخوای فرصت داری
فک کنم بتونم 54 بشمولی 58 یذره سختمه و غیر ممکن، 160 قدمه
تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅
یعنی همینجور ک الان هستی نمیخوادت پول ک میگن کثیفه براهمچین مواقس ک ارزش انسانم زیرسوال میبرهکمبود و ...
نه منو خیلی دوست داره ولی میگ دوست دارم چاق بشی، میگ کلا از اندام و همه چیز خودتو گرفتی، من قبلا 52 کیلو بودم، خیلی خوسگل تر بودم