2777
2789
عنوان

نامزدم گفت 😑🥲🤣

900 بازدید | 48 پست

نامزدم بهم گفت تو چاق شو بالا 58 کیلو باید بشی یا 58،من هر چقدر بخوای بهت پول میدم

و الان من 40 کیلو ام

و گفت تا هر وقتم بخوای فرصت داری

فک کنم بتونم 54 بشمولی 58 یذره سختمه و غیر ممکن، 160 قدمه

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاق میشی نکن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

اسمش تو شناسنامته

بله

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

یعنی همینجور ک الان هستی نمیخوادت 

پول ک میگن کثیفه براهمچین مواقس ک ارزش انسانم زیرسوال میبره

کمبود وزنتو تحت نظر دکتر درمان کن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

حالا ۵۸ نشی بهت پول نمیده؟

میده ولی نه هر چقدر که بخوام

یعنی همینجور ک الان هستی نمیخوادت پول ک میگن کثیفه براهمچین مواقس ک ارزش انسانم زیرسوال میبرهکمبود و ...

نه منو خیلی دوست داره ولی میگ دوست دارم چاق بشی، میگ کلا از اندام و همه چیز خودتو گرفتی، من قبلا 52 کیلو بودم، خیلی خوسگل تر بودم

خوشبحالت کاش منم رژیم چاقی داشتم عاشق اینم یه جعبه شیرینی خامه ای تپل بخورم سیب زمینی با سس زیاد سوخاری با سس خردل پیتزا نوشابه واای وای وای 😋🥺😍

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم