2789
عنوان

ترنسا

319 بازدید | 58 پست

یعنی چی حاجی اون ترنسه جای اینکه بره خودشو درمان کنه از همه لحاظ اومده خودشو جر داده عمل کرده 

مردم هم تشویقش میکنن

جم کنین بابا

در هیچچچ صورتی با نظرای روشعن فکرانه بعضیا دیدگاهم تغییر نمیکنه 

یبار گفتم به فکر خودتون باشین با تراپیست و روان پزشک و پزشک مشورت کنین

یجوری ریختن سرم فحش ناموسی و خار مادر دادن فهمیدم چه آدمایی هستن بعضیا

جم کنید بساطتون رو

اکانت تعطیل

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تاپیک قبل قفل کردی

مسائل مربوط به ترنسام به خودسون مربوطه عمل میکنن و میشن همونی ک میخوان مگ هزینشو میدی یا زجرشو میکشی به شما چ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ترن*س بودنم درمان نداره

خودشونو درمان کنن😒😒

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شاید باورت نشه ولی تا حالا از نزدیک ندیدم اصلا

اصلا ببینیشون میفهمی چقدر ادمای با شخصیتی ان چقد مهربونن چقدر تنهان چقدر تو عذابن

کاش مردم ما درست بشن

نه بخدا برن دکتر بهشون کمک کنه از جنیستشون رای باشن هورمون مردونه یا زنونه بزنن بهتر میشن

چی بگم والا حالا اونا زندگی خودشونو میکنن ما زندگی خودمون رو ولشون کنید بیچاره هارو بسپارید به خدا

هورمون مردانه یا زنانشون کمه تزریق کنن بهتر میشن

نمیشن خانوم دانشمند قبل عمل تزریق میکنن بهشون جواب نده عمل میکنن

فکر کردی هرکسی بره بگه جنسیت منو تغییر بدین میگن چشم برو بخواب رو تخت اومدیم؟