2777
2789
منم پوستم چربه و نزدیکه دوساله رنگ پوستم تیره شده

چربی لایه میانی پوستت باعث کدری میشه، یه پاک کننده عمقی پوست مناسب پوست چرب که کنترل چربی پوست داشته باشه مرتب استفاده کنی خیلی زود نتیجشو می‌بینی

صابونها و اکثر ژل های شستشو شوینده سطحی هستن

باید روشون deep cleaning  یا پاک کننده عمقی نوشته شده باشه. دوست داشتی بیشار بدونی پیام بده بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این دو مورد تقریبن ربطی به هم ندارن.

هیالورونیک اسید برای جوانسازی خوبه، البته منافذو یکم جمع و جور میکنه و کنترل چربی داره کمی

آبرسان ولی در هر حال نیاز یه پوست بالا ۲۰ ساله، البته به شرطی که مختص پوست چرب باشه، آبرسان عادی که میگی مال خیلی از برندا برای پوست چرب خوب نیست

ولی تو این مواد و بخوای رو پوستت اعمال کنی قبلش باید بری دنبال یه پاک کننده عمقی خوب که مناسب پوست چرب و جوشدار باشه. خود اون پاک کننده کنترل چرب یداشته باشه لایه برداری داشته باشه و البته جوشتو تحریکم نکنه. بعدش حالا دلت خواست هیالورونیک اسید بزنی یا آبرسان خلاصه. اگه سنت زیر ۲۵ هست از الان ابرسانو شروع کن، تو سنین بالاتر هیالورونیک اسید بیشتر به کارت میاد

ممنون عزیزم لطف میکنید بیشتر توضیح بدین.

ببخشید پیام تو بین انبوهی از پیاما گم کردم

شما چون پوسستون چربه چربی و مواد زاید تو لایه های عمقی پوستتون زیاده. و یه دلیل کدری و شاداب نبودن پوست همینه.

غیر اون باز چون پوستتون چربه لایه های مرده رو سطح پوستتون زیاد و این هم باعث کدری میشه و هم اینکه منافذ پوستو مسدود میکنه میتونه باعث جوش هم بشه

حالا یه ژل شستشو که بدونین پاک کننده عمقیه، یا یه شیرپاک کن حاوی ویتامین ث، یا یه تونر مخصوص پوست چرب حتمن باید داشته باشی 

حالا اگه میسلارواتر داری یا یه ژل که شستشوی سطحی داره، کنارش یه پاک کننده عنقی از چیزایی که کفتم باید داشته باشی. مثلن یه میسلارواتر با شیرپاک کن. شیرپاک کن هرروز تا دوبار قابل استفاده هست

ولی ژل شستشویی که پاک کننده عمقی باشه هر روز زیاده، یه روز در میون

تونرهام بعد استفادهداز آرایش پاک کن استفاده میشن که ph پوست دوباره اسیدی بشه و تنظیم شه، منافذم جمع میکنه، تا یه حدودی آبرسانی و تغذیه هم ممکنه داشته باشه، بعضی برندها حتا تونر روشن کننده دارن، منم یه تونر انار میشناسم که هم انواع لکه هارو تخصصی درمان میکنه هم پوستو روشن میکنه توش ویتامین ث و نیاسینامید داره که جفتشونم خواص ضد چروک دارن.

تو قدم بعدی هم یه آبرسان مناسب پوست چرب بگیری که ترجیحن روشن کننده هم باشه، اونم حاوی ویتامین ث باشه 

کلن هر محصولی میگیری حتا ماسک و اسکراب دنبال این باش که کنترل چربی داشته باشه، اگه مرتب استفاده کنی بعد یه ماه باید تغییرات پوستتو متوجه بشی