از اول کلا آدم درونگرایی بودم اجتماعی نبودم... ولی تو یه روال عادی زندگی میکردم. الان نمیدونم چم شده حتی بچه هم دارم (خاستم بگم سنم کم نیست) ولی روز به روز دارم از آدما فتصله میگیرم. داده نیرسه ب خونواده و فک و فامیل شوهرم😐 بعدشم لابد خونواده خودم🥲 بعدشم تنهایی؟!
ولی با خواهرم و شوهرم خیلی راحتم. دلم مسجد فقط بااین آدما باشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
منم اینجوری شدم با اینکه درونگرا نیستم و ۲۲ سالمه ولی به جایی رسیدم که میخوام فقط خودم باشم و شوهرم و دخترم... انقدر که بقیه همه آزار میدن منو از خانواده خودم گرفته تا خانواده شوهرم همه نفهمن
دوست که هیچیی مدت پیام میدادیم اونم تموم شدالان دلم میخاد فقط با شوهرم و بچم باشم بریم بیرون زندگی ک ...
دقیقااااا
با خانواده فقط
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺