2777
2789
عنوان

شیرازیا فقط

166 بازدید | 13 پست

سلام میخواستم یه سوال ازتون بپرسم دیده شما درمورد کوردها چیه؟ ووصلت باهاشون؟یکی از دوستان شیرازی اینجا گفتن شیرازیا چشم دیدنه کوردها رو ندارن.اگه با دلیل بگید ممنون میشم دوستان که چرا اینطوره؟

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

من شیرازیم و اسمم کردیه 😊با این که اصلا باهاشون آشنایی ندارم ،ازشون خوشم میاد ...دیدم مثبته

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من شیرازیم و اسمم کردیه 😊با این که اصلا باهاشون آشنایی ندارم ،ازشون خوشم میاد ...دیدم مثبته

منم شنیده بودم شیرازیا خیلی خونگرمن اون دوست شیرازی اینجا گفت که با کوردا بد هستن شیرازیا خیلی تعجب کردم گفتم ببینم دلیله خاصی ایا داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شیرازیم من اصلا ندیدم که هیچ مشکلی با کوردها داشته باشن خوششون هم میاد ازشون

واقعا ممنون از قوت قلب که دادین  

منم شیرازیم .تا الان چنین چیزی نشنیدم که شیرازیا از کورد ها خوششون نیاد .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
منم شیرازیم .تا الان چنین چیزی نشنیدم که شیرازیا از کورد ها خوششون نیاد .

خداروشکر من خودم شیرازیا رو خیلی دوست دارم

خداروشکر من خودم شیرازیا رو خیلی دوست دارم

ممنون عزیز دلم 😘😘😘😘

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
منم شیرازی هستم،، تا حالا ندیدم ونشنیدم که کسی از کردها بد بگه وبدشون بیاد،،، تازه شوهرم کرمانشاه سر ...

خوبه امیدوار شدم چون شاید با شیرازی ازدواج کنم یکم ترسیدم با حرف اون عزیزه شیرازی که گفتن خوششون نمیاد از کوردا

من شیرازی هستموعروس کرد داریم.هیچ مشکلی هم نیست.تا ناحالا نشنیدم که شیرازیا مشکل دارن

ممنونم خیالمو راحت کردین