2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

91 بازدید | 14 پست

چرا جدیدا مود شده همه میگن ازدواج سنتی بده به یکی میگی سنتی ازدواج کردم یه جوری میگه ازدواج سنتی مگه هنوز وجود داره 

من خیلی هارو دیدم سنتی ازدواج کردن بد بوده خیلی ها هم دوست میشن بعد ازدواج بازم زندگیشون خوب نبوده  والا شاید یکی بخواد سنتی ازدواج کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتی از این لحاظ که تا میای طرفو بشناسی میبینی سر سفره عقدی داریی بله میگی یکم بده ! 

اما چون خانواده ها در جریانن و سواستفاده جنسی صورت نمیگیره خیلی هم عالیه 👌🏻

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

الان مثلا اونایی که قبلا تو رتبطه بودن خیلی موفق بودن؟ منتظرن بیاد طرف بگیرشون اخرم نمیاد 

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

نظر زیاد میدن والاالان منی که دوست ندارم رل داشته باشم باید تا قیامت تنها بمونم؟؟؟حرفاشون غیر منطقیه

واقعا اصلا رابطه دو روزه منم دوست ندارم

چون مد افتاده دختر و پسر دوست بشن با هم همه دوراشونو بزنن بعد پسره شاید بیاد خواستگاری دختره اینجوری باور دارن که دیگه همه اخلاقای هم دستشون میاد

براشون تعجب آوره که چرا بقیه دخترا سنتی ازدواج میکنن اونم بدون اینکه طرفشونو بشناسن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
میتونه آدم یه سال نامزد بمونه

کی یه سال نامزد میمونه اخه ؟ نامزدی نهایت ۳ ماهه بعدش خانواده ها اصرار میکنن که عقد کنید 

شاید عقد بشه ۱ سال موند 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

چون مد افتاده دختر و پسر دوست بشن با هم همه دوراشونو بزنن بعد پسره شاید بیاد خواستگاری دختره اینجوری ...

والا حرفرمن اینه یکی دوست داره ازدواجش سنتی باشه یکمی این مدلی انتقاد نکنن حداقل